ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SKODA OCTAVIA получи еко CNG версия G-TEC

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jun 2020 Новини
83
0

SKODA OCTAVIA получи еко CNG версия G-TEC

SKODA OCTAVIA получи еко CNG версия G-TEC
/add_images/news/062020/s_1593244802_870.jpg
  1. SKODA OCTAVIA получи еко CNG версия G-TEC

Новото поколение на SKODA OCTAVIA се превърна в поредното пазарно предложение на марката, което е налично в еко-отговорната и икономически изгодна CNG (Compressed Natural Gas) модификация G-TEC.

Новата SKODA OCTAVIA G-TEC е оборудвана с 1.5-литров двугоривен TSI двигател с максимална мощност от 130 конски сили, който обещава автономност от 523 километра при употреба на газ. Същият се съхранява в три отделни резервоара, общата вместимост на които е 17.33 килограма. За допълнително спокойствие и резерв, новата модификация, която ще бъде лансирана на пазара на Европа през есента на тази година, разполага и с малък- 9 литра, бензинов резервоар.

В CNG режим на употреба, SKODA OCTAVIA G-TEC обещава да измине всеки 100 километра с между 3.4 и 3.6 килограма гориво, а на бензин, разходът е 5.4 литра на 100 километра. По този начин, общата автономност на новата модификация може да достигне над 800 километра, като "бензиновият режим" се активира автоматично при три условия- след пълно дозареждане на основните резервоари, при външна температура под -10 градуса и при падане на налягането в основните резервоари под 11 бара.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: