ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Северноамериканската фабрика на Nokian Tyres получи сертификат ISO 9001

like0 unlike0
Auto-Press 02 Jul 2020 Новини
164
0
Северноамериканската фабрика на Nokian Tyres получи сертификат ISO 9001

Новата фабрика на Nokian Tyres в Дейтън, САЩ, получи сертификат ISO 9001. Сертифицирането налага на компанията определени изисквания свързани с нейните системи за управление на качеството, като по този начин затъврждава ангажимента ѝ за първокласни продукти.

Nokian Tyres обявиха Дейтън за локация на своята фабрика в Северна Америка през май 2017 г. Продуктовите експерти на компанията още от тогава започват да работят над изготвянето на строги стандарти за управление на качеството, предназначени да спомогнат създаването на безопасни, устойчиви гуми, в съответствие с подробните процеси и политики, прилагани в другите две производствени бази, в град Нокия, Финландия и във Всеволожск, Русия. Сертифицирането бе постигнато в срок по-малко от шест месеца след отварянето.

„За нас е чест, че получаваме похвала за системата ни за качество. Въпреки че фабриката функционира само от няколко месеца, процесът за управление на качеството бе сравнен с процесите на по-стари и опитни фабрики.“, казва Тепо Хуовила, вицепрезидент „Качество и устойчивост“.

Интензивният процес на сертифициране ISO 9001 включва одити от независим, външен сертификационен орган и от вътрешен персонал обучен за процеса. Всички три от международните фабрики на Nokian Tyres вече са ISO 9001 сертифицирани.

Компанията се подготвя да пусне на пазара нови продукти за Северноамериканските шофьори през идните месеци.

*Източник: Nokian Tyres

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: