ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES

like0 unlike0
Auto-Press 15 May 2020 Новини
53
0

Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES

Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES
/add_images/news/052020/s_1589529603_601.jpg
  1. Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES
  2. Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES
  3. Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES
  4. Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES
  5. Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES
  6. Седалки, наподобяващи верижка на часовник: Символ на експертния опит на DS AUTOMOBILES

Една идея, едно парче висококачествена кожа и прецизно изпълнение – седалките, наподобяващи верижка на часовник в DS 3 CROSSBACK, DS 7 CROSSBACK и DS 9 са доказателство за експертния опит на DS Automobiles.

“Осемнадесет месеца на проучвания и разработки“. Жерар Кампос, майстор на кожени изделия, се изпълва с гордост, като си спомня за работата си за DS DESIGN STUDIO PARIS по създаването на седалките, наподобяващи верижка на часовник.

Вдъхновени от металната верижка на луксозните часовници, която е направена от множество свързани елементи, екипите на DS Automobiles произвеждат седалка и облегалка на седалката от цяло парче кожа за изключителен комфорт. Дизайнът, който се превръща в емблематичен, засилва темперамента на интериора на DS.

“Използването на едно единствено цяло парче кожа е от значение“, признава Жерар Кампос. “Трябваше с точност да изчислим размерите и да дадем прецизна поръчка за покритието, за да сработи с пяната с висока плътност.”

26м² висококачествена кожа в DS 7 CROSSBACK

Първата стъпка в процеса е създаването на прототипи и седалки в коцептуалните автомобили. Ръчната изработка на занаятчиите трябва да се индустриализира и да се пусне в масово производство : “Беше истинско предизвикателство да превърнем експертната ръчна изработка в мащабно производство. Работихме върху развиването на процес с възможно най-малка автоматизация. Човешкият фактор играе водеща роля в него.“

След DS E-TENSE, седалката, наподобяваща верижка на часовник се появява и в предишното поколение DS, в DS 3, DS 4 и DS 5. Добил популярност сред клиентите, този елемент се превръща в отличителен за Марката.

Седалката е изработена от пяна с висока плътност и за направата и е необходим повече материал, отколкото за стандартна седалка. Това води до повече комфорт и издържливост, благодарение на по-плътния материал.

Парчето е с дебелина 450 мм, като след обработка се намалява с 6 сантиметра. Висококачествената кожа Nappa идва директно от Бавария. От парчетата с дебелина 4 милиметра се използва само най-висококачествения материал. Този слой с размери от 1.2 до 1.3 милиметра подлежи на специално боядисване в цветова гама преминаваща от Alezan Brown до Art Rubis, през Basalt Black и Pearl Grey.

След въвеждането в серийно производство в гамата на DS Automobiles, седалките, наподобяващи верижка на часовник, се превръщат в символ на качеството и прецизността, които френската марка предлага. Впоследствие идеята е копирана от други автомобилни производители, но високото ниво на удовлетвореност и комфорт могат да се постигнат само с експертизата на DS Automobiles.

*Източник: www.dsautomobiles.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: