ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

SEAT с новости за цялата си гама

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jul 2019 Новини
39
0
SEAT с новости за цялата си гама

SEAT анонсира подробности за новостите, които могат да очакват клиентите от всеки един от представителите на актуалното портфолио на испанската марка- от флагманското Tarraco, до компактното Mii. От компанията споделят, че с въвеждането им в производство ще добави нови функционалности, технологии за сигурност и по-голям общ избор при поръчката на новия автомобил.

Новостите при многофункционалния превозвач Alhambra са свързани с въвеждането на бордова система с 6.5-инчов екран в стандартното оборудване, както и система за разпознаване на пътните знаци, регистриране на обект в мъртвата точка на погледа на водача, както и добавянето на нов екстериорен цвят- Reflex Silver.

Флагманският SUV на SEAT- Tarraco, получава допълнителна система за безопасност под формата на стабилизиране при теглене на ремарке, както и на допълнителен токоизточник (230V) в товарното отделение. От испанската марка споделят, че това е отлично решение за дозареждане на батерията на електрческия й скутер eXs KickScooter.

Стандартното оборудване на SEAT Ateca получава обновена 8-инчова бордова система, два допълните USB входа в задната част на купето за версиите Style, Xcellence и FR, както и допълнителен токоизточник в товарното отделение. FR модификацията на SUV-то е налично с пакет Black Pack, който надгражда базата с релси на тавана, полирани черни рамки на вратите, черни капаци на външните огледала и черен интериор.

При Arona, промените са свързани с въвеждането на нов цветови вариант- Pure Red, който дебютира и при Ibiza. Leon получава специална версия Sport Black Matt със седалки тапицирани с Alcantara, 18-цолови джанти и други.

Производството на изцяло електрическия SEAT Mii ще започне през последната четвърт на тази година.

2019 JAGUAR F-PACE SVR – звяр та знае ли се! (Видео) NOVITEC ускорява McLaren 600LT от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди (Видео)

Подобни

От 19 до 22 юли се ограничава движението по път ІІ-86 - между к. к. Пампорово и Соколовци, по повод събора „Рожен 2019“

От 19 до 22 юли се ограничава движението по път ІІ-86 - между к. к. Пампорово и Соколовци, по повод събора „Рожен 2019“

Във връзка с провеждането на традиционния събор „Рожен 2019“ от 6 ч. на 19 юли /петък/ до 6 ч. на 22 юли /понеделник/ ще бъде...

Световните продажби на PSA Group достигат 1,9 млн. броя за първата половина на 2019

Световните продажби на PSA Group достигат 1,9 млн. броя за първата половина на 2019

• Засилена позиция в Европа с увеличен пазарен дял от +0,3 пункта • Старт на производството в завода в Кенитра1 в подкрепа на...

Groupe Renault ще сглобява автомобили и в Нигерия

Groupe Renault ще сглобява автомобили и в Нигерия

Groupe Renault обви, че компанията е стартирала партньорско сътрудничество с Coscharis Group за производството и дистрибуцията...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: