ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Розберг и Хамилтън гладни за успехи

like0 unlike1
22 Oct 2013 Новини
162
0
Розберг и Хамилтън гладни за успехи

Спортния директор на Мерцедес Тото Волф настоя, че отборът е загърбил разочарованието си от състезанието в Япония и е готов да се завърне в борбата за челни позиции.

Германците изостанаха зад Ферари в конструкторския шампионат след състезанието на пистата Сузука. Нико Розберг завърши едва осми и спечели 4 точки, а Люис Хамилтън беше принуден да прекрати състезанието си преждевременно.

До края на сезона има още четири надпревари и според Волф Хамилтън и Розберг са готови отново да се борят за победи и да наваксат десетте точки изоставане от Ферари.

"Последните три състезания ни показаха, че ще се наложи да се борим здраво за второто място в конструкторския шампионат, както и че имаме потенциала да го направим ако извличаме максимума от болида във всяко състезание."

"Бързо забравихме разочарованието от Япония и се фокусирахме над предстоящите състезания. Инженерният ни екип работи здраво за да осигури на пилотите ни малксимално добра техника, те от своя страна са нетърпеливи да покажат истинския потенциал на отбора."

Според Тото Волф оставащите четири надпревари са на писти, които подхождат на болида на Мерцедес и очаква отбора да покаже по-добри резултати, осигурявайки си второто място при конструкторите.

"Нямаме причина за притеснение относно състезанията до края на сезона, досега показахте добро темпо на всички типове писти и съм убеден, че доброто ни представяне ще продължи."

"Сигурен съм, ,че ще покажем добри резултати в Индия. Отиваме там просто да си свършим професионално работата, да извлечем максимума от болида. Целта на пилотите ни е място на подиума, мисля че имаме нужното да го постигнем."

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: