ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

RevoNEX - “голият” елбайк от Kymco

like0 unlike0
Auto-Press 27 Nov 2019 Новини
69
0
RevoNEX - “голият” елбайк от Kymco

Тайванският производител Kymco все още не разкрива много технически детайли на своя електрически “гол/naked” мотор, наречен RevoNEX, дори и след премиерата на мотоциклета на мотосалона EICMA в Милано. Само малко се знае – спортният елбайк трябва да спринтира за 3,5 секунди от 0 до 100 км/ч и да развива максимална си скорост от 205 км / ч за 11,8 секунди след старта от място.

Подобно на проучването на Kymco за 2018 г., със супер спортния концептуален модел SuperNEX, RevoNEX разполага с шестстепенна скоростна кутия, управление на тръгването плюс управление на сцеплението и, разбира се, ABS. Трябва да се обърне внимание на това, че тайванският производител на двуколесни с верижно задвижване добавя и изкуствено генериран звук на двигателя.

Kymco умело интегрира двигателя и акумулатора между профилите на алуминиевата мостова рамка. Що се отнася до компонентите, азиатците разчитат на доказани доставчици - вилката и централната опора идват от Öhlins, докато Brembo доставя спирачната система с двойна дискова спирачка отпред. Kymco обяви че старта на пазара на модела е насрочен за 2021 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: