ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Renault trucks пуска нови 2020 версии на T и D гамите си

like0 unlike0
Auto-Press 06 Dec 2019 Новини
105
0

Renault trucks пуска нови 2020 версии на T и D гамите си

Renault trucks пуска нови 2020 версии на T и D гамите си
/add_images/news/122019/s_1575622802_426.jpg
  1. Renault trucks пуска нови 2020 версии на T и D гамите си
  2. Renault trucks пуска нови 2020 версии на T и D гамите си

Обновени версии на камионите за дистрибуция и за превоз на дълги разстояния, представи Renault Trucks. 2020 модификациите на D и Т гамата предлагат редица решения за оптимизация на разхода на гориво и намаляване на въглеродните емисии, като са съвместими с биодизел и XTL синтетично гориво. При дистрибуционните автомобили вече има и 100% електрически версии и такива на природен газ (CNG). Също така фокус през 2020 година е използването на модерни технологии за свързаност и софтуерни решения, както и иновации в интериора за повишаване удобството на шофьорите.

За 2020 Т и Т High

Камионите за превоз на дълги разстояния са оборудвани с двигатели DTI 11 и DTI 13 Euro 6 Версия D. И в двата случая е постигната оптимизация, като разходът на гориво е намален с 3% в сравнение с предходното поколение. 2020 версиите на Renault Trucks Т и Т High могат да се похвалят с нови високо ефективни оси и олекотени дискови спирачки, което подобрява още повече представянето им. Допълнителни настройки, които се активират като опция, водят до още 3% спестяване на гориво.

Renault Trucks T кабината предлага по-високо ниво на комфорт на водачите с подобрени текстилни седалки и кожен волан с три варианта на настройка. И тук, както и при T High кабината има увеличен капацитет за съхранение на вещи. През 2020 година като опция радиаторната решетка и страничните огледала могат да бъдат решени в черен или оранжев гланц.

Клиентите могат да поръчат своята 2020 T или T High версия с навигационната, аудио и развлекателна система на Renault Trucks Roadpad+, която действа като бордови асистент със задна и странични камери за по-сигурни маневри, както и сателитна навигация.

За D и D Wide

За да се повиши още ефективността на двигателите Euro 6 Версия D, с които са оборудвани камионите за дистрибуция, за 2020 година производителят залага на подобрена 4G свързаност и съответно постоянна връзка със системата за управление на автопарка на Renault Trucks – Optifleet. Софтуерните решения Optifleet Check и Optifleet Map помагат за постоянен мониторинг на локацията в реално време и проверка на разхода. Като опция се предлага и пакетът Fuel Eco Pack с регулируем покривен дефлектор, автоматично изгасяне на двигателя при престой над 3 минути и оптимизации при спирачките, скоростната кутия и въздушните компресори, които целят още по-добри резултати.

Подобрения са търсени и що се отнася до сигурността на водачите. Стандартоното оборудване вече включва адаптивен круиз контрол (ACC), който поддържа безопасна дистанция от превозните средства отпред с автоматично регулиране на ускорението и спирането. 2020 версията на Renault Trucks D и D Wide вече разполага и със задни LED светлини. За най-високо ниво на сигурност като опция се предлага пакетът Protect Pack, който включва и помощ при движение на големи наклони, подобрена видимост и звукова сигнализация при движение на заден ход.

Във 2020 версията интериорът на D и D Wide моделите е сериозно преработен с редизайн на таблото и нов волан. Добавени са поставки за таблет, втори смартфон и два

USB-C порта и нова радио уредба.

Ford с подробности за потребителските нагласи спрямо електромобила MUSTANG MACH-E

Подобни

Официално: Автосалон Женева 2020 няма да има

Официално: Автосалон Женева 2020 няма да има

След като по-рано днес швейцарското правителство забрани всички обществени мероприятия с повече от 1000 човека поне до 15 март,...

Швейцария забрани масови мероприятия. Автосалонът в Женева се очаква да бъде отменен

Швейцария забрани масови мероприятия. Автосалонът в Женева се очаква да бъде отменен

Днес Федералният Съвет на швейцарското правителство е провел извънредна среща, по време на която на фона на актуалната ситуация и...

Европа приключи 2019 година с 6 030 481 нови SUV коли

Европа приключи 2019 година с 6 030 481 нови SUV коли

Данните на JATO Dynamics за изминалата календарна година сочат, че бизнесът през 2019-а се е подобрил с 1.1% до ниво от 15 757 412...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: