ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ред Бул отхвърлиха слуховете за нелегалния тракшън контрол.

like0 unlike0
04 Oct 2013 Новини
175
0
Ред Бул отхвърлиха слуховете за нелегалния тракшън контрол.

Отборът на Ред Бул определи като "глупости" твърденията, че доминацията на Себастиан Фетел в Сингапур е в следствие на използвана нелегална форма на тракшън контрол от страна на отбора.

След състезанието в неделя, бившият шеф на отбор във Формула 1 Джанкарло Минарди заяви, че Ред Бул са използвали тракшън контрол, което е довело до тоталната доминация на отбора.

Шефът на Ред Бул, Кристиан Хорнер, отхвърли категорично твърденията, като обяви че "би било глупаво някой отбор да опита да заобиколи регламентите относно тракшън контрола".

"Това са абсолютни глупости.Всяко предположение, че сме използвали тракшън контрол, е самозалъгване от страна на другите отбори"

"Използвали сме тракшън контрол през електронния блок, който се доставя от Макларън и е одобрен от ФИА ?Това е стандартен компонент за всички отбори, напълно отговаря на правилата."

"Правилата са толкова строги, че би било невъзможно.Би било глупаво да опиташ да използваш тракшън контрол след като е забранен.Не мога да си представя някой от отборите дори да си го помисли."

Според Хорнер представянето на отбора в Сингапур се дължи изцяло на Себастиан Фетел.

"В Сингапур Себастиан беше във върхова форма, извлече максимума от болида си и направи страхотно състезание.Всичко беше резултат от хармонията между пилота и болида, нищо повече."

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: