ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Porsche може да наеме Бътън и Хюлкенберг

like0 unlike0
87
0
Porsche може да наеме Бътън и Хюлкенберг

Отборът на Porsche в световния шампионат за издръжливост може да се увеличи с трети автомобил. Компанията в момента води преговори с потенциални пилоти и вече има контакт с Ричард Годард, мениджър на Дженсън Бътън. Световният шампион за 2009 е най-опитният във Формула 1 в момента и има 263 състезания, от които 15 победи. В челото на списъка на Porsche обаче е Нико Хюлкенберг. 

Миналата година отборът подписа с Марк Уебър, а негов съотборник през 2015 г. може да бъде и Фернандо Алонсо, ако преговорите му с McLaren не бъдат финализирани. Испанецът очаква да се присъедини в Mercedes от 2016 г. след изтичането на договора на Люис Хамилтън.  

 

"Не съм сигурен дали и Фернандо знае какво ще се случи, но мисля, че ще бъде трагедия, ако най-добрият пилот във Формула 1 пропусне следващия сезон", коментира бившият пилот и телевизионен специалист Кристиан Данер. 

 

"От техническа гледна точка няма да изгуби много, защото правилата не се променят. Само малко усет. Но ако вече е подписал договор с Mercedes за 2016 г., тогава пропускането на година е възможно. Иначе не бих го направил. Не е лесно да почиваш една година", коментира Ален Прост. Французинът не участва през 1992 г., след като бе уволнен от Ferrari година по-рано, и се върна през 1993 г., за да стане шампион с Williams. 

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: