ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Пламен Камбуров спечели писта Бургас

like0 unlike0
42
0
Пламен Камбуров спечели писта Бургас

Пламен Камбуров от Автотранс Рали Тийм с Mitsubishi Lancer Evo IX спечели третия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на „Затворен маршрут“, който се проведе в Бургас. Пилотът успя да вземе старта на Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo Х) в група „МАКСИ“ и влезе от вътрешната страна на първия завой, след което остана начело до финала. Маршавелов от Ка-2 Рейсинг Тийм бе задминат и от Илия Царски (АСК „Автоцар“, Mitsubishi Lancer Evo IX), но след оспорвана битка успя да си върне второто място на 9-ата обиколка. След това Маршавелов се опита да настигне лидера и завъртя най-бърза обиколка на трасето (52,987 сек) два пъти, но в крайна сметка пресече втори финалната линия. 

„Според мен състезанието премина много добре. Доволен съм, че завърши без никакви проблеми с автомобила. Продължаваме да се борим за титлата“, сподели Маршавелов след финала. 

Трети остана Любомир Мечков (Джордан Рейсинг), след като Царски получи повреда в двигателя на последната, 13-а обиколка и изпусна подиума. Следващото предизвикателство за Маршавелов е четвъртият кръг от националния шампионат по автомобилизъм на „Затворен маршрут“, който ще се проведе в Хасково на 18 октомври.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: