ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Пенсионер с трактор и куче пътува за световното по футбол в Русия – видео

like0 unlike0
Auto-Press 13 Jun 2018 Новини
233
0
Пенсионер с трактор и куче пътува за световното по футбол в Русия – видео

Хюберт Вирт има две големи страсти — футболът и неговият стар трактор Lanz Buldog. Той го е припалил и потеглил към Русия с надежда да успее за откриването на световното първенство утре в Москва.

Пенсионерът е тръгнал на пътешествието от града си Форхайм още на 15 май и до момента е изминал над 1700 км с трактора си производство 1939-а и другият си верен другар кучето Хекс. Тракторът влачи и каравана във вид на огромна бъчва с надпис “Привет, Москва!”. В прицепа има всичко за дългото пътуване, дори баня с душ и интернет.

Транспортното средство е доста бавничко – движи се с около 20 километра в час и за денонощие пенсионерът преминава около 100 километра. Той не бърза особено, пътува за удоволствие, запознава се с местните жители и се радва на природните красоти.

В трудовата биография на немския пенсинер фигурират 30 години работа като автомеханик в завод на Mercedes—Benz, а сега, когато се радва на заслужения си отдих, посвещава цялото си свободно време на трактора, кучето и пътешествията с тях.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: