ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Първите представители на Polestar 2 вече са в Европа (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jun 2020 Новини
112
0
Първите представители на Polestar 2 вече са в Европа (Видео)

Polestar обяви, че първите представители на втория модел на компанията- електромобилът Polestar 2, предназначени за европейски потребители вече са пристигнали на континента.

Първите клиентски Polestar 2 са предназначени за пазарите на Швеция и Норвегия, а доставките им към новите собственици ще бъдат осъществени през август. От компанията споделят също така, че напът вече са и още бройки, които ще бъдат пренасочени към Белгия, Германия, Нидерландия и Великобритания.

С изцяло електрическо задвижване, Polestar 2 е оборудван с два електромотора и батерия с капацитет от 78 kWh, което дава възможност за изминаването на около 500 километра. Самият батериен блок е интегриран в пода на автомобила и допринася за по-голямата здравина на конструкцията.

С четири задвижващи колела, мощност от 408 конски сили и въртящ момент от 660 Нм, POLESTAR 2 е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди, а за още по-динамично пътно поведение от компанията са предвидили възможност за поръчка на електромобила с пакет Performance, в който са включени оптимизации по окачването, спирачната система и уникални 20-цолови джанти.

Уникалното при Polestar 2 е това, че той се превръща в първата кола в света, в която ще има пълна софтуерна интеграция на продуктите на Google, в това число Google Maps, Google Assistant и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: