ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Откриха сериозни проблеми в Porsche Panamera. Прибират ги за ремонт...

like0 unlike0
Auto-Press 27 Dec 2018 Новини
577
0
Откриха сериозни проблеми в Porsche Panamera. Прибират ги за ремонт...

Откриха програмна грешка в блока за управление на електроусилвателя на волана при автомобилите Porsche Panamera. Поради тази причина усилвателят може внезапно да “стане недостъпен в течение на ограничен период от време”. Решението на проблема е връщане на колата в сервиза и обновление на софтуера, което отнема около час.

Отзивната рекламационна кампания засяга в целия свят 74 585 Porsche Panamera от второто поколение, произведени в периода 21 март 2016-а година до шести декември 2018-а. В предишна отзивна кампания моделът Porsche Panamera беше прибран в сервизите за ремонт през 2015-а заради разхерметизиране на горивната рампа.

В САЩ пък продължава стартиралата през лятото кампания за замяна на съединителните звена в стабилизатора за напречна устойчивост на задната ос. Тези звена могат да се откъснат, да повредят околните детайли на окачването, да влошат управляемостта и да повишат рискът от катастрофа. При този пробем става дума за автомобили от 2017–2018-а моделни години.

Пак отвъд океана вече е обявена рекламация, която трябва да стартира на 27-и януари 2019-а. При нея става дума за проблем при магистралите на спирачната система в предницата на колата, които бързо корозират. Този дефект както и други “потенциално повредени” компоненти на спирачната ситема в автомобилите произведени през миналата година в завода в Лайпциг, ще трябва да бъдат отстранени в сервизите. Сред засегнатите автомобили са и вариантите Sport Turismo и Turbo S E-Hybrid.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: