ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото PEUGEOT 208 с престижната награда Eurostar

like0 unlike0
Auto-Press 10 Sep 2019 Новини
97
0
Новото PEUGEOT 208 с престижната награда Eurostar

Днес Peugeot обяви, че изцяло новото поколение на хитовия за марката модел 208 и неговата изцяло електрическа версия e-208 са били избрани за победители в ежегодния конкурс Eurostar, организиран от европейското подразделение на агенцията Automotive News- Automotive News Europe.

Новото Peugeot 208 е било избрано за най-добър автомобил в групата на пътническите, като от агенцията акцентират върху иновативния характер на модела, неговият отличителен стил, новото поколение на бордовата система i-Cockpit, системите за подпомагане на управлението, типичнии за автомобили от по-висок сегмент и други.

Основен акцент при новото PEUGEOT 208 е неговата модификация e-208, която е с изцяло електрическо задвижване с мощност от 136 конски сили и 260 Нм, и предлага възможност за избор между три основни режима на работа- Eco, Normal и Sport. Електрическата версия идва и с два режима на работа на системата за регенериране на спирачната енергия.

Батерията на PEUGEOT e-208 е капацитет от 50 kWh, което е достатъчно за изминаването на пробег от до 340 километра (WLTP процедура на замерване) и 450 километра (NEDC), и идва със заводска гаранция от осем години или 160 000 километра за 70% от капацитета си.

Презареждането на батерията на PEUGEOT e-208 позволява зареждане в три основни режима- чрез домашната инсталация за 16 часа, с помощта на Wall Box (11 kW) система за 5 часа и 15 минути и с инсталация за бърза заряд (100 kW), като в случая може да бъде постигнат заряд от 80% за 30 минути.

През миналата година, Peugeot отново беше отличена с наградата Eurostar, като отличникът тогава беше за дизайна на изцяло новото 508.

SSANGYONG MUSSO с поредно признание във Великобритания

Подобни

Автосалон Женева 2020: Новият Volkswagen Touareg R идва с 462 конски сили (Видео)

Автосалон Женева 2020: Новият Volkswagen Touareg R идва с 462 конски сили (Видео)

Volkswagen разпространи първата официална информация за новата спротна версия R на флагмана си Touareg, която ще дебютира по време...

Броят на водород зареждащите станции расте но бавно

Броят на водород зареждащите станции расте но бавно

Нещата в тази посока се движат много бавно - в края на 2019 г. 432 водородни зарядни станции са функционирали по целия свят, 330 от...

Правилно сядане е важно срещу умората и проблемите - видео

Правилно сядане е важно срещу умората и проблемите - видео

Седенето в колата за дълги периоди на пътуване може да увреди гърба ви. Всеки, който предприема дълги пътувания с кола, трябва да...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: