ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото PEUGEOT 208 с престижната награда Eurostar

like0 unlike0
Auto-Press 10 Sep 2019 Новини
97
0
Новото PEUGEOT 208 с престижната награда Eurostar

Днес Peugeot обяви, че изцяло новото поколение на хитовия за марката модел 208 и неговата изцяло електрическа версия e-208 са били избрани за победители в ежегодния конкурс Eurostar, организиран от европейското подразделение на агенцията Automotive News- Automotive News Europe.

Новото Peugeot 208 е било избрано за най-добър автомобил в групата на пътническите, като от агенцията акцентират върху иновативния характер на модела, неговият отличителен стил, новото поколение на бордовата система i-Cockpit, системите за подпомагане на управлението, типичнии за автомобили от по-висок сегмент и други.

Основен акцент при новото PEUGEOT 208 е неговата модификация e-208, която е с изцяло електрическо задвижване с мощност от 136 конски сили и 260 Нм, и предлага възможност за избор между три основни режима на работа- Eco, Normal и Sport. Електрическата версия идва и с два режима на работа на системата за регенериране на спирачната енергия.

Батерията на PEUGEOT e-208 е капацитет от 50 kWh, което е достатъчно за изминаването на пробег от до 340 километра (WLTP процедура на замерване) и 450 километра (NEDC), и идва със заводска гаранция от осем години или 160 000 километра за 70% от капацитета си.

Презареждането на батерията на PEUGEOT e-208 позволява зареждане в три основни режима- чрез домашната инсталация за 16 часа, с помощта на Wall Box (11 kW) система за 5 часа и 15 минути и с инсталация за бърза заряд (100 kW), като в случая може да бъде постигнат заряд от 80% за 30 минути.

През миналата година, Peugeot отново беше отличена с наградата Eurostar, като отличникът тогава беше за дизайна на изцяло новото 508.

Harley-Davidson може би скоро със скутер, но той няма да е първият им - видео

Подобни

Вижте музея на Mercedes-Benz и трилъчните класики от хола си

Вижте музея на Mercedes-Benz и трилъчните класики от хола си

160 превозни средства и общо 1500 експоната в архитектурно високо оценена сграда - това е музеят на Mercedes-Benz. С повече от 800...

УАЗ пикап вече и с автоматик - видео

УАЗ пикап вече и с автоматик - видео

Относително ниските й цени в Русия и сериозната подготовка на машината за каране из лоши пътища, улесненият ремонт направиха пикапа...

И доставчиците в режим на криза

И доставчиците в режим на криза

Ако автомобилното производство спре, големите доставчици като Continental, ZF, Bosch или Schaeffler също трябва да спрат....

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: