ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новото BRONCO с повече от 165 000 онлайн заявки

like0 unlike0
Auto-Press 14 Aug 2020 Новини
106
0
Новото BRONCO с повече от 165 000 онлайн заявки

Месец след онлайн премиерата на изцяло новото BRONCO, което дебютира под формата на ново семейство и нова марка, Ford обяви, че в компанията са постъпили повече от 165 000 онлайн заявки с депозит от по 100 долара за покупката на възродената легенда.

От Ford споделят, че за първите 48 часа след онлайн премиерата на новото BRONCO, сайтът на марката- www.ford.com, е бил посетен за допълнителна информация и резервации от повече от 5.4 милиона човека. Ден след представянето на новото поколение на всъдехода, цялата пилотна лимитирана серия First Edition (7000 единици) на Bronco Sport, BRONCO с две и четири врати, са били запазени.

Новото BRONCO, което обещава изключително пътно поведение извън стандартните пътища на базова цена от 29 995 щатски долара, ще се предлага в три основни версии- с две врати, първата в историята на емблемата четириврата комбинация и Bronco Sport.

BRONCO ще се предлага с високоефективни EcoBoost двигатели, специално офроуд окачване с възможност за атакуване на склонове и водни препятствия, повече от 200 специално разработени допълнителни елемента за персонализация и допълнителна функционалност, както и с уникалната за сегмента 7-степенна (6+1) ръчна предавателна кутия. По-голямата част от версиите на дву- и четиривратите версии на BRONCO идват с модулен таван, елементите на който могат да се разкачат и да се приберат на борда, както и с делими врати.

4х4 системата (базова и 4х4) за задвижване на BRONCO, която е налична при всички модификации, предлага избор от до 7 специално конфигурирани режима на работа, в това число Normal, Eco, Sport, Slippery и Sand, както и Baja, Mud/Ruts и Rock Crawl в офроуд режим.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: