ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ново електрическо задвижване от Continental

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jul 2019 Новини
277
0
Ново електрическо задвижване от Continental

Технологичната група Continental има богат опит с електрическото задвижване. Развити са вече две поколения и се очаква трето през есента. И не бива да е изненадващо, че то ще се справи във всичко по-добре от своите предшественици.

Става дума за силно интегрирано технически решение, което е с ново високоволтово устройство, обединяващо електродивгателя, силовата електроника и редуктора в един корпус.

"Като един от малкото доставчици на подобни системи, отделът за електрозадвижвания на Continental може вече да предложи комплексен, електрифициран задвижващ механизъм от един източник," - казват разработчиците на новото елзадвижване.

Новото елзадвижващо устройство е проектирано за работа с две нива на мощност - от 120 или 150 кВт. По-мощната версия с максимален въртящ момент до 310 Нм е сравнима с конвенционалния двулитров турбодизелов двигател, според Continental. Електромоторът и силовата електроника на новата система са с водно охлаждане. Пакетът тежи по-малко от 80 килограма.

Новото елзадвижване ще бъде правено в Китай и скоро ще бъде използвано в европейски модели на електрически автомобили, както и от 2020 г. и в модела Sion на стартъпа Sono Motors.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: