ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 15 May 2019 Новини
228
0

Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)

Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
/add_images/news/052019/s_1557914402_910.jpg
 1. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 2. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 3. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 4. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 5. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 6. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 7. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 8. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 9. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 10. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 11. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 12. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 13. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 14. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 15. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 16. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 17. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 18. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 19. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 20. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 21. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 22. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)

След като през декември миналата година, само дни след световната си премиера в Лондон, Мото-Пфое демонстрира изцяло новото поколение на хитовия RANGE ROVER EVOQUE в България, сега новата генерация на модела вече е част от родния автомобилен пазар.

Продажбите на новия RANGE ROVER EVOQUE започват в България, след като моделът отчете повече от 750 000 реализирани екземпляра в целия свят и повече от 225 международни отличия.

С изцяло нов дизайн на екстериора и интериора, оптимизирана архитектура и множество подобрения по отношение на комфорта, безопасността, ефективността и свързаността си. За нивото на технологиите, които обещава да предложи новата генерация на автомобила може да се съди по уникалната за индустрията система Ground View, която ефективно трансформира предния капак в невидим, като прожектира изображения от камерата върху горния сензорен екран, за да предостави на водача 180-градусов изглед под предната част на автомобила. Това е полезно при трудни маневри по паркиране, за избягване на високите бордюри в градските центрове, или преодоляване на неравни терени и е въплъщение на технологията Прозрачен преден капак, представена от Land Rover през 2014 г.

Другата интересна система е ClearSight Rear View Mirror, която предлага по-добър поглед назад чрез вътрешото огледало, отколкото класическото стъклено огледало, хванат от широкоъгълна HD камера и показван на огледалото, което е и екран. Това е още един сигнал, че идват дните, когато ще забравим за огледалата в колата и те ще бъдат напълно заместени от камерите, ако бъде разрешено от закона.

Премиерна за портфолиото на Land Rover при новия EVOQUE е и системата Smart Settings, която е в състояние да се самообучава на базата на потребителските предпочитания и да подготви интериора на тяхна база. Премиера при модела прави и системата ClearSight, която с помощта на камера на тавана подава картина на случващото се зад колата. Автомобилът идва също така стандартно с камера за задно виждане, адаптивен круз контрол с асистент на управлението, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за автономно задействане на спирачната система и много други.

Запазвайки познатите и признати от клиентите компактни размери, но с повече свобода за задните пътници и пространство за багаж (от 591 до 1383 литра), EVOQUE идва с интелигентната система Terrain Response 2, която е в състояние да предложи оптимално сцепление независимо от това дали автомобилът се използва в градска, извънградска или офроуд среда. В същото време автомобилът остава свързан с околния свят благодарение на 4G интернет модул, Apple CarPlay и системата InControl Remote.

В оборудването на новия EVOQUE могат да бъдат открити също така стандартна камера за задно виждане, адаптивен круз контрол с асистент на управлението, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за автономно задействане на спирачната система и много други.

Безопасността, която предлага новата генерация на компактния луксозен SUV, беше оценена по достойнство и от независимата Euro NCAP, която присъди върховата оценка от 5 звезди за сигурността, която автомобилът предлага на своите водач и пътници, както и на пешеходците и останалите участници в пътното движение.

Новият EVOQUE дебютира също така с три- и четирицилиндрови високоефективни Ingenium бензинови и дизелови мотори, хибридна MHEV версия (48 волта), както и горепосоченият трицилиндров plug-in хибрид.

Най-продаваните марки и модели в Европа през май 2019

Подобни

Статуетката на предния капак...

Статуетката на предния капак...

От соцминалото е останал изразът “волгата с еленчето”, като еманация на уважението към един добър автомобил. Но историята на...

Toyota предоставя разнообразна мобилност за Токио 2020, включително пълна гама електрифицирани превозни средства

Toyota предоставя разнообразна мобилност за Токио 2020, включително пълна гама електрифицирани превозни средства

- Приблизително 90 процента от превозните средства предоставени от Toyota на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020 ще...

Mazda и Lidl: Споделянето на автомобили не си заслужава!

Mazda и Lidl: Споделянето на автомобили не си заслужава!

С големи амбиции Mazda навлезе в зоната за споделяне на автомобили в Германия през 2018 година. Поради липса на перспективи, обаче,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: