ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 15 May 2019 Новини
222
0

Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)

Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
/add_images/news/052019/s_1557914402_910.jpg
 1. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 2. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 3. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 4. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 5. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 6. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 7. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 8. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 9. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 10. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 11. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 12. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 13. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 14. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 15. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 16. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 17. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 18. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 19. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 20. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 21. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)
 22. Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)

След като през декември миналата година, само дни след световната си премиера в Лондон, Мото-Пфое демонстрира изцяло новото поколение на хитовия RANGE ROVER EVOQUE в България, сега новата генерация на модела вече е част от родния автомобилен пазар.

Продажбите на новия RANGE ROVER EVOQUE започват в България, след като моделът отчете повече от 750 000 реализирани екземпляра в целия свят и повече от 225 международни отличия.

С изцяло нов дизайн на екстериора и интериора, оптимизирана архитектура и множество подобрения по отношение на комфорта, безопасността, ефективността и свързаността си. За нивото на технологиите, които обещава да предложи новата генерация на автомобила може да се съди по уникалната за индустрията система Ground View, която ефективно трансформира предния капак в невидим, като прожектира изображения от камерата върху горния сензорен екран, за да предостави на водача 180-градусов изглед под предната част на автомобила. Това е полезно при трудни маневри по паркиране, за избягване на високите бордюри в градските центрове, или преодоляване на неравни терени и е въплъщение на технологията Прозрачен преден капак, представена от Land Rover през 2014 г.

Другата интересна система е ClearSight Rear View Mirror, която предлага по-добър поглед назад чрез вътрешото огледало, отколкото класическото стъклено огледало, хванат от широкоъгълна HD камера и показван на огледалото, което е и екран. Това е още един сигнал, че идват дните, когато ще забравим за огледалата в колата и те ще бъдат напълно заместени от камерите, ако бъде разрешено от закона.

Премиерна за портфолиото на Land Rover при новия EVOQUE е и системата Smart Settings, която е в състояние да се самообучава на базата на потребителските предпочитания и да подготви интериора на тяхна база. Премиера при модела прави и системата ClearSight, която с помощта на камера на тавана подава картина на случващото се зад колата. Автомобилът идва също така стандартно с камера за задно виждане, адаптивен круз контрол с асистент на управлението, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за автономно задействане на спирачната система и много други.

Запазвайки познатите и признати от клиентите компактни размери, но с повече свобода за задните пътници и пространство за багаж (от 591 до 1383 литра), EVOQUE идва с интелигентната система Terrain Response 2, която е в състояние да предложи оптимално сцепление независимо от това дали автомобилът се използва в градска, извънградска или офроуд среда. В същото време автомобилът остава свързан с околния свят благодарение на 4G интернет модул, Apple CarPlay и системата InControl Remote.

В оборудването на новия EVOQUE могат да бъдат открити също така стандартна камера за задно виждане, адаптивен круз контрол с асистент на управлението, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за автономно задействане на спирачната система и много други.

Безопасността, която предлага новата генерация на компактния луксозен SUV, беше оценена по достойнство и от независимата Euro NCAP, която присъди върховата оценка от 5 звезди за сигурността, която автомобилът предлага на своите водач и пътници, както и на пешеходците и останалите участници в пътното движение.

Новият EVOQUE дебютира също така с три- и четирицилиндрови високоефективни Ingenium бензинови и дизелови мотори, хибридна MHEV версия (48 волта), както и горепосоченият трицилиндров plug-in хибрид.

Руският автомобилен пазар със спад от 2.7% през април Hyundai участва с няколко модела на Дните на Корея в Бургас

Подобни

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

Автомобили под наем отново са на разположение и на Летище Варна В началото на май 2019 г. MOTO-PFOHE Rent a Car, една от...

Концентрирана мощ: новото BMW X5 M50i и новото BMW X7 M50i

Концентрирана мощ: новото BMW X5 M50i и новото BMW X7 M50i

Нов върхов двигател за Sports Activity Vehicles от високия клас и луксозния сегмент – V8 двигателят с технология BMW TwinPower...

Старт № 300 за Кими

Старт № 300 за Кими

Кими Райконен е един от малцината пилоти във Формула 1, които след приключването на предстоящото Гран при на Монако ще могат да се...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: