ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

НОВИЯТ PEUGEOT e-EXPERT : ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ EXPERT

like0 unlike0
Auto-Press 07 Nov 2019 Новини
47
0
НОВИЯТ PEUGEOT e-EXPERT : ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ EXPERT

С PEUGEOT e-EXPERT, PEUGEOT продължава да електрифицира своите модели, за да постигне амбицията си за 100% електрифицирана LCV гама до 2021 г.

Версията PEUGEOT e-EXPERT ще бъде още едно потвърждение за лидерските позиции на PEUGEOT в лекотоварния сегмент.

Две нива на автономност (200 км и 300 км по WLTP), специални версии: ще можете да изберете своя автомобил без компромис.

Предвид това, че повечето бизнес клиенти шофират по-малко от 300 км на ден, електрическа версия на PEUGEOT EXPERT изглежда логична.

Този факт се подсилва от все по-ограничения достъп до градските центрове, като някои градове вече разрешават в тях единствено 100% електрически автомобили.

Наскоро обновен до стандартите Euro 6D с гама, все по-адаптирана към специфични начини на ползване, PEUGEOT EXPERT вече съществува в 100% електрическа версия и стана PEUGEOT e-EXPERT.

Потребителите ще могат да избират между два размера на батерията:

• 50 kWh, за пробег от 200 километра (WLTP),

• 75 kWh, за пробег от 300 километра (WLTP).

Оставайки верен на концепцията на Марката PEUGEOT, че не е необходимо да се придобива друг автомобил, за да може да се шофира електрически такъв, PEUGEOT e-EXPERT запазва атлетичния стил на версиите с двигател с вътрешно горене и същия товарен капацитет.

Новият PEUGEOT e-EXPERT ще бъде лансиран през втората половина на 2020 г. и ще продължи безспорния успех на PEUGEOT EXPERT с над 170 000 продадени броя от излизането му на пазара през 2016 г.; той също ще затвърди лидерските позиции на PEUGEOT в лекотоварния сегмент в Европа и ще добави още един електрифициран модел към гамата на PEUGEOT, редом с електрическите e-Boxer, e-208, e-2008, 3008 и хибридните 508 HYBRID и HYBRID4.

*Източник: www.peugeot.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: