ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

НОВИЯТ PEUGEOT e-EXPERT : ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ EXPERT

like0 unlike0
Auto-Press 07 Nov 2019 Новини
47
0
НОВИЯТ PEUGEOT e-EXPERT : ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ EXPERT

С PEUGEOT e-EXPERT, PEUGEOT продължава да електрифицира своите модели, за да постигне амбицията си за 100% електрифицирана LCV гама до 2021 г.

Версията PEUGEOT e-EXPERT ще бъде още едно потвърждение за лидерските позиции на PEUGEOT в лекотоварния сегмент.

Две нива на автономност (200 км и 300 км по WLTP), специални версии: ще можете да изберете своя автомобил без компромис.

Предвид това, че повечето бизнес клиенти шофират по-малко от 300 км на ден, електрическа версия на PEUGEOT EXPERT изглежда логична.

Този факт се подсилва от все по-ограничения достъп до градските центрове, като някои градове вече разрешават в тях единствено 100% електрически автомобили.

Наскоро обновен до стандартите Euro 6D с гама, все по-адаптирана към специфични начини на ползване, PEUGEOT EXPERT вече съществува в 100% електрическа версия и стана PEUGEOT e-EXPERT.

Потребителите ще могат да избират между два размера на батерията:

• 50 kWh, за пробег от 200 километра (WLTP),

• 75 kWh, за пробег от 300 километра (WLTP).

Оставайки верен на концепцията на Марката PEUGEOT, че не е необходимо да се придобива друг автомобил, за да може да се шофира електрически такъв, PEUGEOT e-EXPERT запазва атлетичния стил на версиите с двигател с вътрешно горене и същия товарен капацитет.

Новият PEUGEOT e-EXPERT ще бъде лансиран през втората половина на 2020 г. и ще продължи безспорния успех на PEUGEOT EXPERT с над 170 000 продадени броя от излизането му на пазара през 2016 г.; той също ще затвърди лидерските позиции на PEUGEOT в лекотоварния сегмент в Европа и ще добави още един електрифициран модел към гамата на PEUGEOT, редом с електрическите e-Boxer, e-208, e-2008, 3008 и хибридните 508 HYBRID и HYBRID4.

*Източник: www.peugeot.bg

Volvo Cars отбелязва 10 години в семейството на Geely

Подобни

Sián FKP 37: Първият съвместен проект на Lamborghini и LEGO Technic (Видео)

Sián FKP 37: Първият съвместен проект на Lamborghini и LEGO Technic (Видео)

Automobili Lamborghini разпространи подробности за първия си съвместен проект с LEGO Technic- LEGO® Technic™ Lamborghini Sián FKP...

Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка (Видео)

Nissan с 4-годишен план за трансформация. Идват 12 нови модела и нова Z-ка (Видео)

Днес Nissan Motor обяви, че компанията поставя началото на нов 4-годишен план за трансформация на компанията, който има за цел да...

И Гран при на Нидерландия отпадна от Сезон 2020 на Формула 1

И Гран при на Нидерландия отпадна от Сезон 2020 на Формула 1

Днес стана ясно, че от Сезон 2020 на Формула 1 отпада и Гран при на Нидерландия, което трябваще да се състои на пистата Зандвоорт....

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: