ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jan 2019 Новини
472
0

Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май

Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май
/add_images/news/012019/s_1547110806_373.jpg
  1. Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май
  2. Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май
  3. Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май
  4. Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май
  5. Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май
  6. Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва през май

Успоредно със световната премиера на новото поколение CLA Coupe, от Mercedes-Benz обявиха, че автомобилът ще бъде лансиран на пазара през май тази година.

Определяйки автомобила си като не само най-емоционалното предложение в своя сегмент, но и изключително интелигентно, от Mercedes-Benz анонсират, че новото CLA Coupe ще стъпи на пазара с редица дизайн и технологични решения, които са заимствани от флагманските предложения на марката на пазара в момента.

Новият Mercedes-Benz CLA Coupe идва с редица иновативни решения, в това число MBUX Interior Assist с неговото разпознаване на индиректни гласови команди, интелигентни решения по отношение на аеродинамиката, както и редица технологии за подпомагане на управлението и повишаването на сигурността.

През първата година след лансирането си на пазара, новото CLA Coupe ще се предлага и в специалната Edition 1, за която от Mercedes коментират, че акцентира дизайн и стилистичните решения по екстериора и интериора.

Новият Mercedes-Benz CLA отбелязва премиреата си на международното специализирано изложение за потребителска електроника CES в ЛАс Вегас, като дебютира в модификация с четицилиндров бензинов двигател с максимална мощност от 225 конски сили и максимален въртящ момент от 350 Нм, съчетан със седемстепенна роботизирана предавателна кутия. На по-късен етап и преди лансирането му пазара, моделът ще получи и още няколко бензинови и дизелови версии, както и изпълнение със задвижване на четирите колела.

2 100 000 долара за първата нова Supra

Подобни

BMW с нова колекция часовници

BMW с нова колекция часовници

BMW разпространи информация за новата си лятна колекция часовници, за която от автомобилната марка споделят, че са вдъхновени от...

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD с отделен завод за електромобили в САЩ

FORD обяви, че компанията ще разшири производствените си възможности в Съединените Американски Щати, като изгради нов комплекс за...

55 години SKODA 1000 MB

55 години SKODA 1000 MB

На 11 април 1964 година SKODA стартира производството на емблематичния си модел 1000 MB в Млада Болеслав. През септември същата...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: