ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Land Rover Defender е най-дългоочакваният автомобил за 2020

like0 unlike0
Auto-Press 26 Mar 2020 Новини
144
0

Новият Land Rover Defender е най-дългоочакваният автомобил за 2020

Новият Land Rover Defender е най-дългоочакваният автомобил за 2020
/add_images/news/032020/s_1585224002_386.jpg
  1. Новият Land Rover Defender е най-дългоочакваният автомобил за 2020

Легендарният всъдеход ще очарова всички със своите способности

Новият Land Rover Defender може да накара всички останали да изглеждат обикновени. Последното поколение на легендарния британски всъдеход разполага с несравними офроуд способности, които ще оправдаят очакванията на всички, като същевременно ще ги изумят и със своите иновативни технологии. Иконата на Land Rover е с изключителен дизайн и просторен интериор, а цената му, в сравнение с други автомобили от този клас, е доста приемлива. Накратко, журналистът Стийв Фоулер от Autoexpress го определя като победител в сегмента, в който всички почитатели на приключенията ще се влюбят.

Новият Defender се завръща като един от най-дългоочакваните нови автомобили. Дизайнът му приковава погледите, особено детайлите в него, които пресъздават и напомнят за емблематичния оригинал. Предните и задните светлини са изпипани до съвършенство. Автомобилът е пропорционално създаден, така че да покрие и най-високите очаквания.

Отворяйки вратите се разкрива несравним интериор, плод на професионалните дизайнери на компанията. Автомобилът разполага с алуминиеви вложки, на които с гордост стои надписът "Defender", повърхности покрити с алуминиев прах и метални линии.

Новият Defender разполага с най-тънкия сензорен екран, който някога е вграждан от JLR - Pivi Pro, който разполага с технологията Software-Over-The-Air (SOTA), както и най-добрата свързаност досега.

Иконичният офродър разполага и с технологията Clearsight Ground View, която позволява безпроблемен изглед „през“ предния капак на Defender. Системата извежда множество външни изгледи, включително под автомобила и колелата. Така че независимо от посоката и пътната настилка, чувството за безопасност в автомобила е несравнимо.

Новият Defender разполага и с 4 пакета за персонализиране, за да може автомобилът да отговори на начина на живот на всеки един клиент. Освен голям набор от цветове, може да бъде добавен хладилник, допълнителна седалка или да няма абсолютно нищо между двете предни седалки. Може да бъдат добавени още две седалки в багажника, за да се превърне Defender 110 в седемместен. Иконичният всъдеход разполага с място за чаши, отвори за електрическо захранване, както и вентилационни отвори навсякъде, докато пространството за багаж варира от 231 литра с три реда за съхранение до 916 литра с два реда, както и пространство от 2 233 литра, когато всички седалки са прибрани без предните.

Изборът на персонализирани модели е голям и доста примамлив. Defender се предлага с нива на оборудване S, SE, HSE, First Edition и X, плюс пакети с опции Explorer, Adventure, Country и Urban.

Автомобилът се предлага с богата гама от дизелови и бензинови двигатели. Дизеловите мотори са два вида с мощност съответно 200 и 240 к.с. Новият Defender разполага и с бензинови агрегати - единият с четири цилиндъра и 300 к.с., другият с шест цилиндъра, мек хибрид и 400 к.с.

Defender веднага дава усещане за един пъргав автомобил. Воланът реагира по-бързо, а въздушното окачване на всъдехода ще направи пътуването изключително удобно. Дори би могло да се каже, че легендарния офроудър разполага със спортно поведение и пъргавост на пътя. По време на завои колата ще остане стабилна и сигурна.

При скоростни завои, където много офроудъри ще се наклонят след свистене на гуми, Defender остава решително прав на пътя. Всъщност педалът за газта трябва да бъде натиснат наистина рязко, за да се предизвика недозавиване, но дори и при такава ситуация системите на автомобила сигнализират.

Въздушното окачване, двойната скоростна кутия и всички останали екстри в автомобила различават новия Defender от предходните модели. Най-новата технология на Land Rover Terrain Response позволява на легендарния всъдеход да отиде на места, които са недостъпни за други автомобили 4x4.

Достъпът до контролите за офроуд шофиране става чрез сензорния екран, както и чрез натискане на един бутон и използване на един от контролите air-con.

Камерите вградени в иконичния офроудър ще помогнат придвижването по всякакъв вид терен, докато въздушното окачване позволява спускане, а след това плавно повдигане на задната част на автомобила. Също така новият Defender може да тегли с лекота до 3 500 кг товар.

*Източник: www.landrover.bg

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: