ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Hyundai i10 - подарък на Коледа за немците - видео

like0 unlike0
Auto-Press 24 Dec 2019 Новини
324
0
Новият Hyundai i10 - подарък на Коледа за немците - видео

Hyundai постави новия i10 под елхата точно навреме за Коледа в Германия. Малката кола вече може да бъде поръчана и конфигурирана от цена на дребно, започваща от 10 990 евро. Все още феновете ще трябва да са търпеливи, защото ще бъде доставяна от 8 февруари 2020 г.

Подобно на своя предшественик, последното поколение на i10 си остава с четири врати. Има четири ниваи на оборудване и четири комбинации от задвижване, които може да се избират - два бензинови двигателя с 1.0 или 1.2 литров обем, с 5-степенна ръчна трансмисия или автоматик. Развитието на новия Hyundai i10 се фокусира не само върху ангажираността към малкия автомобилен сегмент, но и върху комфорта, безопасността, свързаността и дизайна.

I10 Pure, със своя 1.0-литров MPI трицилиндров бензинов двигател с мощност 49 кВт / 69 к.с. и 5-степенна ръчна трансмисия, е опцията за входно ниво от 10 990 евро. В допълнение към различни системи за подпомагане, той предлага, наред с други неща, шест въздушни възглавници, частично сгъваеми задни седалки, електрически стъкла отпред, регулируем по височина волан и централно заключване. Климатик, дистанционно управление за централно заключване и радио с DAB +, дистанционно управление на волана, Bluetooth и USB връзка по избор се предлагат в пакета Plus за още 1500 евро.

Hyundai i10 Select, който се предлага с трицилиндъра, тръгва от 13 390 евро. С петместния i10 Trend (от 14 990 евро) клиентът има избор между трицилиндровия и четирицилиндров бензинов двигател с обем 1,2 литра и 62 кВт / 84 к.с. Топ вариантът (от 16 690 евро) може да се комбинира и с три или четирицилиндров мотор, ръчна скоростна кутия или 5-степенна автоматична.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: