ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новият Ford PUMA : Старт на производството

like0 unlike0
Auto-Press 08 Oct 2019 Новини
62
0
Новият Ford PUMA : Старт на производството

Ford обяви, че във фирмения комплекс на марката в Крайова, Румъния, е започнало производството на възроденият, но изцяло нов като концепция и първи от общо 8 електрифицирани автомобила, които марката ще лансира в Европа през тази година, модел Kuga.

От Ford споделят, че с новата Puma компанията стартира нова глава в корпоративната си дизайн история, а с наборът си системи и технологии, моделът се превръща в един от най-технологичните в цялата история на марката.

Успоредно с класическите си версии за задвижване, новата Puma ще бъде налична и в хибридна (48-volt) версия с международно отличеният трицилиндров EcoBoost мотор с максимална мощност от до 155 конски сили.

По отношение на комфорта и безопасността, новата Puma се предлага с богато стандартно и допълнително оборудване, като основни елементи тук са адаптивен круз контрол с функция за автоматично следване на трафика, разпознаване на пътните знаци, следване на пътното платно, система Local Hazard Information, която предупреждава за опасности по пътя напред, Co-Pilot360 с 12 ултразвукови сензора, три радара и две камери, отваряне на багажника с жест с крак под бронята, седалки с масажна функция и много други.

При появата си на пазара преди края на тази година, новата Puma ще се предлага във върховите версии ST-Line и Titanium, които добавят допълнителна персоналност към покупката на автомобила.

По отношение на товарната вместимост, от Ford анонсират, че новата Puma ще предложи най-добър показател в сегмента си от 456 литра, а основен акцент е иновативната система Ford MegaBox.

Автосалон София 2019 е готов за старт (Видео) BMW анонсира M8 Gran Coupe и M8 Competition Gran Coupe

Подобни

Награди на четири колела очакват посетителите на Автосалон София 2019

Награди на четири колела очакват посетителите на Автосалон София 2019

„Автосалон София 2019“ продължава под пълна пара – след силно посетени делнични дни, всъщност предстои най-интересното и...

Volvo World Golf Challenge Bulgaria - турнирът с най-богата история в българските голф среди се завръща

Volvo World Golf Challenge Bulgaria - турнирът с най-богата история в българските голф среди се завръща

Всички участници и гости на турнира ще имат възможността да тестват обновения Volvo XC90, който дебютира пред българската публика...

DACIA Logan MCV Stepway Red Line : Много за малко (Видео)

DACIA Logan MCV Stepway Red Line : Много за малко (Видео)

С възраждането на марката Dacia, Renault Group осъществи една мечта- потребителят да получи възможност да закуп нов автомобил без...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: