ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Новата Honda Jazz от лятото и в Европа

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2020 Новини
41
0

Новата Honda Jazz от лятото и в Европа

Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
/add_images/news/022020/s_1581577202_697.jpg
  1. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  2. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  3. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  4. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  5. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  6. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  7. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  8. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  9. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  10. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  11. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа
  12. Новата Honda Jazz от лятото и в Европа

Броени седмици преди официалното пазарно лансиране в Европа през лятото, Honda разкри допълнителни подробности за изцяло новото поколение на хитовия и емблематичен за марката модел Jazz.

Jazz, който е пословичен със своя изключително гъвкав и модулен интериор, а от новото си поколение и с факта, че се предлага едниствено и само с хибридно задвижване, ще стъпи в Европа на цена от 22 000 евро (цена за Германия) за базовото ниво на оборудване и за 26 250 евро за версията Crosstar, при която сериозен акцент е увеличеното отстояние от пътя.

Благодарение на хибридната си задвижваща система e:HEV, максималната мощност на която е 109 конски сили, а максималният въртящ момент е 253 Нм, новата Honda Jazz обещава да предложи на бъдещите си собственици възможност за изминават 100 километра с минималните 4.5 литра гориво и да отделят само 102 грама CO2 на километър по време на експлоатацията на автомобила.

Самата хибридна система на новия Jazz е съставена от два електромотора, 1.5-литров DOHC i-VTEC бензинов двигател, литиево-йонна батерия и автоматична трансмисия с интелигентно управление. Автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 9.4 секунди и да развие максимална скорост на движение от 175 км/ч.

Въпреки компактните си размери и благодарение на уникалните си модулни Magic Seat седалки, новият Jazz предлага интериорен простор и товарна вместимост, която може да достигне обем от 298 до 1203 литра.

Подобно на изцяло новия си електромобил Honda e, новият Jazz също ще се предлага със системата Honda Personal Assistant, който дава възможност на потребителите да получат достъп до редица редица онлайн услуги и функционалности.

Основен акцент при новото поколение на Honda Jazz е системата за повишаване на безопасността Honda SENSING, която е включена в стандартното оборудване на модела. Всеки един от неговите представители ще бъде екипиран със система за избягване на удар с функция за разпознаване на пешеходци и велосипедисти, адаптивен круз контрол, система за задържане на автомобила на пътното платно, и други.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: