ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Нов филтър на FORD пази от прах, полени и вируси (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 03 Jun 2020 Новини
82
0
Нов филтър на FORD пази от прах, полени и вируси (Видео)

FORD обяви, че компанията е разширила портфолиото си филтри с въвеждането на нов модел, който обещава значително подобрение на филтрацията на постъпващия в купето въздух.

От компанията коментират, че новият модел micronAir proTect обещава да бъде непреодолима преграда за всички частици, по-големи от 0.05 микрона, което покрива праховите частици, полени, алергени, всякакъв вид замърсители и опасни елементи, както и вируси (Свински грип, коронавирус и други).

В micronAir proTect се използва активен въглен, а в конструкцията му има специален активен слой, покритието на който е тайна, но една от съставките му е лимонена киселина.

"За много водачи и техните пътници, алергиите към полен и прах предизвикват силен дискомфорт, а са и сериозен риск за здравето", коментира Найджъл Бракенбъри, вицепрезидент Ford Customer Service Division на Ford Европа. "Този филтър е евтино, но ефективно решение, което би могло да защити здравето и да предложи подобрен комфорт за всеки, които пътува в автомобил на Ford".

Новият филтър на Ford е наличен за моделите Focus, Kuga, Mondeo, S‑MAX, Galaxy, Fiesta, Puma и EcoSport, а Transit Courier и Tourneo Courier ще го получат като опция по-късно през лятото.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: