ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Неясно бъдеще за Автосалон Женева

like0 unlike0
Auto-Press 26 May 2020 Новини
62
0
Неясно бъдеще за Автосалон Женева

Организаторите на едно от най-значимите автомобилни изложения не само в Европа, но в световен мащаб- Автосалон Женева, днес разпространиха изявление, което буди съмнения относно провеждането му през следващата година.

Тазгодишното издание на салона в Женева беше напът да се състои, но в резултат на анонсираните от швейцарското правителство ограничения за масови събития, то беше отменено. Изчакването до последния възможен момент от страна на организаторите предизвика сериозна полемика в автомобилния свят, като се чуха сериозни недоволства не само от посетителите, но и от самите автомобилни компании участници.

Днес GIMS (Foundation of the Geneva International Motor Show) обяви, че са се отказали да подават заявление за заем от страна на кантона на Женева, който би осигурил малко под 16 милиона евро на организацията. От GIMS обаче анонсират, че поставените условия по заема противоречат на устава на фондацията и последната, за съжаление, е била принудена да се откаже от средствата.

Ако споразумението е било постигнато, GIMS биха разполагали със необходимите средства да покрият загубите си от отмененото изложение и да подготвят изданието му през 2021 година, което междувремнно получи и дати.

Организаторите на Автосалон Женева споделят, че основните изложители на събитието са ги насърчили и горещо са им препоръчали да планират издание за 2022 година.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: