ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Немски елскутер се готви да превземе пазара

like0 unlike0
Auto-Press 23 May 2019 Новини
74
0

Немски елскутер се готви да превземе пазара

Немски елскутер се готви да превземе пазара
/add_images/news/052019/s_1558594812_207.jpg
  1. Немски елскутер се готви да превземе пазара
  2. Немски елскутер се готви да превземе пазара
  3. Немски елскутер се готви да превземе пазара

Немска компания с име “unu” смята да яхне растящата вълна от популярност на елктрическите скутери, която според анализаторите се е надигнала с 51% миналата година, докато популярноста на класическите скутери е спаднала с 40%. Тя лансира на пазара нов елскутер, който предлага достатъчно багажно пространство за две каски и гнездо за лесно сменяващия се акумулатор.

Двигателят е на компанията Bosch и е интегриран в задното колело на машината. Това е позволило на компанията да създаде, според тях, най-голямото в момента багажно пространство в сегмента на електрическите скутери в момента. Там се намира и акумулаторът, който позволява изминаване на 50 км с едно зареждане. Акумулаторното гнездо е двойно и там могат да се закачат бързо и лесно две батерии, което повишава пробегът до над 100 км. Това прави новия скутер много опасен конкурент на далеч по-скъпата машина Vespa Elettrica. Немската машина има максимална скорост от 45 км/ч, докато италианската е малко по-бърза – 48 км/ч.

Новият скутер има интегриран дисплей, а от компанията предлагат новоразработено приложение което позволява дистанционна проверка за местоположението намашината и нивото на заряд в акумулатора. Ако някой направи опит да открадне машината, собственикът получава предупреждение през приложението, докато на приятели също така дистанционно може да се даде разрешение за каране на скутера. Приложението позволява и допълнителни функции да бъдат добавяни в бъдеще.

Елскутерът unu вече може да се поръчва, а доставките ще започнат през септември тази година. Ще се предлагат три варианта и седем цвята, като базовата цена е 2799 евро. За първите клиенти ще е достъпен за заплащане и пакет от 330 евро, в който ще са включени каска и удължена гаранция.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: