ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

like0 unlike0
Auto-Press 23 May 2019 Новини
86
0
MOTO-PFOHE Rent a Car отвори своя първи офис в Бургас

Автомобили под наем отново са на разположение и на Летище Варна

В началото на май 2019 г. MOTO-PFOHE Rent a Car, една от най-успешните компании за коли под наем у нас, отвори първия си офис в Бургас. Светлото, модерно и приветливо представителство в една от ключовите дестинации в страната приближава компанията до целта ѝ да е на разположение на все повече клиенти. Дизайнът на интериора е оригинален, ярък и отличителен, оформен по най-актуалните стандарти в бранша. Светлата и позитивна атмосфера в новия бургаски филиал на MOTO-PFOHE Rent a Car напълно отговаря на лидерския подход към клиентите, който компанията за коли под наем вече 13 години налага на пазара. В основата му е заложена стратегията за въвеждане на иновативен, запомнящ се и унифициран стил във всички фирмени офиси, с което брандът MOTO-PFOHE Rent a Car да затвърди своята визия и профил, като първата стъпка в тази посока беше през месец март т.г. – с ново лого и нова корпоративна идентичност на компанията.

Разкритият на аерогарата в Бургас офис е поредната крачка напред от страна на MOTO-PFOHE Rent a Car. Бургаското летище е второто по натовареност в България. Наличието на офисен клон в града ще заздрави връзката с клиентите и ще допълни у тях чувството за лоялност и доверие. Наемът на кола в южночерноморската ни столица е сред най-удобните и предпочитани начини за придвижване, нe само за чуждестранните туристи, но и за много българи. Предлаганите автомобили в Бургас са на разположение по всяко време на денонощието, като единственото условие е предварителна уговорка с представител на MOTO-PFOHE Rent a Car или заявка на rentacar-bs@motopfohe.bg.

Благодарение на професионализма, гъвкавостта и новаторския си подход, MOTO-PFOHE Rent a Car развива и разширява не само услугите, които предлага в областта на отдаването на автомобили под наем, но и ключовите места, където осъществява своята дейност. Преди броени дни се разкри и фирмен офис на летище Варна, издържан в същия креативен интериорен стил и дизайн. И във Варна автомобилите под наем на компанията са на разположение 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата, а заявки се приемат на rentacar-vn@motopfohe.bg.

Най-добрият начин да бъдеш близо до клиента е като наистина си физически близо до него и си готов във всеки момент да му предоставиш нужното време и внимание. Чрез разкриването на новите си офиси на аерогарите в Бургас и Варна, MOTO-PFOHE Rent a Car доказва, че интересите на потребителите наистина са на първо място.

Запитвания и резервации за автомобили под наем от всякакви нови модели Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, които са в портфолиото на MOTO-PFOHE Rent a Car, може да се направят и за двата черноморски града на сайта www.rentacar.motopfohe.bg.

Новият CORVETTE ! (Видео)

Подобни

С Opel “myDigitalService” клиентът винаги е информиран

С Opel “myDigitalService” клиентът винаги е информиран

• Директна връзка – сервизният център изпраща актуална информация за етапа на сервизните работи • Подробна документация – снимки...

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

KIA произведе 3 000 000 коли в САЩ

Американското производствено подразделение на KIA- Kia Motors Manufacturing Georgia (KMMG), обяви, че компанията е постигнала още...

Twindosing /двойното дозиране/ почиства по-добре!

Twindosing /двойното дозиране/ почиства по-добре!

Двойният шев държи по-добре. Така и двойното впръскване на гориво - Twindosing почиства по-добре отработилите газове и новото...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: