ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

McLaren Group съкращава 1200 човека

like0 unlike0
Auto-Press 26 May 2020 Новини
51
0
McLaren Group съкращава 1200 човека

McLaren Group ще съкрати около 1200 от своите служители, в това число ангажирани в технологичните, автомобилните и състезателните подразделения на компанията.

Крайната мярка ке бъде предприета в резултат на щетите нанесени върху McLaren Group от COVID-19 пандемията, както и в резултат на въвеждането на новите бюджетни ограничения във Формула 1 от следващата година.

"На фона на продължаващата COVID-19 пандемия, както с новите тавани в разходите за Формула 1, които ще бъдат въведени за сезон 2021, производителят на луксозни автомобили, състезателни машини и технологии McLaren Group стартира програма по реструктуриране като част от по-голям бизнес план, който да гарантира дългосрочен бизнес успех", коментират от McLaren Group, цитирани от Formula 1.

"Подлежащи на съгласуване със служителите, предложените промени се очаква да се отразят на около 1200 съкращения в подразделенията Applied, Automotive и Racing на групата, а също така и в поддръжката и бекофис функциите".

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: