ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Когато мъртвата зона оживява

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jun 2019 Новини
221
0
Когато мъртвата зона оживява

Сляпата или още мъртва зона при карането на кола е толкова опасна, колкото звучи името му. Ето защо визията за контрола й и системите за помощ са толкова важни. С Санта Фе Хюндай сега показва първия SUV с монитор за асистента за слепите места. Системата вече е инсталирана в Hyundai Nexo, моделът със задвижване с горивни клетки.

Системата има по една задна камера, която се намира в кутиите на външните огледала. Когато водачът мигач, се показва съответния страничен изглед отзад на екрана на дисплея на водача. Широкоъгълните камери заснемат области, които не могат да се видят с конвенционалното задно или странично огледало.

За разлика от конвенционалните системи, които имат само прости предупредителни символи в външните огледала или на дисплея на водача, живите изображения на Hyundai също подобряват видимостта при трудни условия на шофиране като тъмнина или дъждовно време.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: