ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ISUZU D-Max и Piaggio Porter в крак с иновациите в земеделието на БАТА АГРО 2018

like0 unlike0
Auto-Press 15 May 2018 Новини
53
0
ISUZU D-Max и Piaggio Porter в крак с иновациите в земеделието на БАТА АГРО 2018

От 15 до 18 май в Стара Загора се провежда Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО. София Франс Ауто представя двата си бранда – ISUZU и PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES на щанд номер E84. Тазгодишното издание обръща внимание на иновациите в земеделието, ето защо пикапите ISUZU D-Max и флагманът на лекотоварната гама на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES – Piaggio Porter намират видно място сред изложителите.

Многофункционалният пикап на годината в България - ISUZU D-Max, избран за най-надежден пикап във Великобритания, разполага с една от най-големите товароносимости в сегмента. ISUZU D-Max (моделна година 2017) е последният модел от дълга серия пикапи на Isuzu, чието начало е поставено през 1963 г., когато марката произвежда първия си пикап.

Пикапът е с двигател и шаси, здрави като при камионите. Въпреки това, интериорът на D-MAX предлага удобството на лек автомобил и съчетава здравина с усещане за комфорт. D-MAX е създаден да върши много работа дълго време. ISUZU D-MAX е оборудван с нов, съвременен дизелов двигател Isuzu (RZ4E-TC), 1.9 литра, Euro 6, който продължава традицията на Isuzu за забележителна надеждност и представяне с дълъг живот и ниски разходи за гориво.

Универсалният Piaggio Porter, се отличава с отлично съотношение товароносимост / компактни размери. Piaggio Porter, флагманът на четириколесната гама на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES, е с най-добрия в категорията си радиус на завой (3.7м), разполага с оптимално съотношение между размери и товарен обем - товарен автомобил, маневрен като лека кола. С максимален товарен капацитет от 1120 кг Piaggio Porter Maxxi се предлага във вариант като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. Задвижва се от четирицилиндров бензинов двигател, като има опция за LPG и Метан. Piaggio Porter намира приложение в областта на доставките, паркова поддръжка и озеленяване, строителство, сметоизвозване и много други.

На разположение на посетителите на БАТА АГРО 2018 ще бъдат тестови пикапи ISUZU D-Max.

София Франс Ауто е официален вносител на Peugeot, официален дилър на пикапите Isuzu, официален вносител на лекотоварната гама на Piaggio Commercial Vehicles за България. Дружеството е основен акционер в Ауто Бавария – най-големият дилър на BMW, Mini и Motorrad, във фирма Исубус – вносителят на автобусите Isuzu и Италия Моторс – новият вносител на италианските мотоциклетни марки – Vespa, Piaggio, Gilera, Moto guzzi, Derbi и Aprilia. SFA Group предлага многообразие от свързани услуги - собствен лизинг чрез Лизингова Къща София Лизинг, различни видове застраховки от SFA Broker, употребявани автомобили чрез СФА оказион и Ауто Промо, наем на автомобили и оперативен лизинг от Лион Рент-а-кар. Прайм Ойл, също част от групата, дистрибутира водещи марки моторни масла.

Днес от 14 ч. до 20 ч. се спира движението на камионите над 12 т по автомагистралите и натоваренитe пътища

Подобни

Автосалон Женева 2019: Renault и Dacia представят ...

Автосалон Женева 2019: Renault и Dacia представят ...

Renault и Dacia анонсираха първите подробности за новостите, които двете марки ще представят по време на започващото в началото на...

Fiat произведе Tipo № 500 000

Fiat произведе Tipo № 500 000

Fiat обяви, че по-малко от три години след пазарното му лансиране, в завода на компанията в Бурса, Турция, е бил произведен...

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT: НЕО-ДИНАМИКА

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT: НЕО-ДИНАМИКА

На 18 октомври 2018 г. PEUGEOT SPORT обяви, че ще разработва високодинамична гама от серийни електрически превозни средства. Днес,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: