ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai обнови бордовата си система Bluelink

like0 unlike0
Auto-Press 31 Jul 2020 Новини
49
0
Hyundai обнови бордовата си система Bluelink

Hyundai обяни, че компанията е обнови сериозно бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система Bluelink, оптимизирайки базата и добавйки нови функционалности.

Обновената Bluelink система, която стана достояние първо на собствениците на модела i30, обещава не само нов интерфейс, но и предлага на потребителите повече комфорт, удобство и сигурност на пътя, като сред основните новости са функционалностите Connected Routing, Last Mile Navigation и намирането на места за паркиране в реално време.

Connected Routing функционалността на Bluelink обещава допълнителна прецизност на калкулацията на маршрута, като взима под внимание множество данни в реално време и прекалкулирайки информацияна на всеки 5 минути.

Last Mile Navigation предлага подробна навигация до крайната точка на пътуването, ако тя не може да бъде достигната с автомобила, чрез приложението Bluelink за мобилни телефони, което се активира автоматично в момента, в който двигателят на колата спре да работи.

Новата версия на Bluelink дава възможност на потребителите да създават до два основни и един допълнителен профил, благодарение на което потребителите могат да разчитат на персонализираните си настройки, като позиция на външните огледала, подредба на интерфейса на бордовата система и други, дори когато сменят автомобилите.

Bluelink предлага също така актуална прогноза за времето, както и предупреждения за стационарни камери за следене на скоростта, където това е разрешено от закона.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: