ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Hyundai обнови бордовата си система Bluelink

like0 unlike0
Auto-Press 31 Jul 2020 Новини
35
0
Hyundai обнови бордовата си система Bluelink

Hyundai обяни, че компанията е обнови сериозно бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система Bluelink, оптимизирайки базата и добавйки нови функционалности.

Обновената Bluelink система, която стана достояние първо на собствениците на модела i30, обещава не само нов интерфейс, но и предлага на потребителите повече комфорт, удобство и сигурност на пътя, като сред основните новости са функционалностите Connected Routing, Last Mile Navigation и намирането на места за паркиране в реално време.

Connected Routing функционалността на Bluelink обещава допълнителна прецизност на калкулацията на маршрута, като взима под внимание множество данни в реално време и прекалкулирайки информацияна на всеки 5 минути.

Last Mile Navigation предлага подробна навигация до крайната точка на пътуването, ако тя не може да бъде достигната с автомобила, чрез приложението Bluelink за мобилни телефони, което се активира автоматично в момента, в който двигателят на колата спре да работи.

Новата версия на Bluelink дава възможност на потребителите да създават до два основни и един допълнителен профил, благодарение на което потребителите могат да разчитат на персонализираните си настройки, като позиция на външните огледала, подредба на интерфейса на бордовата система и други, дори когато сменят автомобилите.

Bluelink предлага също така актуална прогноза за времето, както и предупреждения за стационарни камери за следене на скоростта, където това е разрешено от закона.

Кое е правилното след злополука? "Черна серия" за Toyota RAV4 Hybrid

Подобни

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

Trofeo: Най-мощната колекция Maserati някога (Видео)

• Maserati разширява колекцията Trofeo: към Levante се присъединяват Ghibli и Quattroporte • Ghibli и Quattroporte Trofeo:...

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Преди около месец, FORD разкри първите подробности за изцяло новото си BRONCO, което се оказа, че ще продължи да съществува под...

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

NOVITEC даде 707 конски сили на McLaren GT (Видео)

Специалистът в областта на доработката на луксозни спортни автомобили NOVITEC анонсира подробности за новата си програма за...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: