ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

HARLEY-DAVIDSON не спира да радва феновете си – внедрява ANDROID AUTO ™ за моделите TOURING

like0 unlike0
Auto-Press 30 Mar 2020 Новини
416
0
HARLEY-DAVIDSON не спира да радва феновете си – внедрява ANDROID AUTO ™ за моделите TOURING

По време на своята над 100-годишна история, емблематичната американска легенда за производство на мотоциклети е оцелявала през две световни войни, Голямата депресия и многобройни икономически и геополитически сътресения. Тя знае как да се бори успешно, за да остане в сърцата на феновете си и активностите ѝ в тази ситуация на световна пандемия отново го доказват.

По време на войните брандът е бил използван от военните, по време на Голямата депресия произвежда силови агрегати на базата на двигателите си, сега залага на нови атрактивни технологии във време, в което всички са обзети от страх и бездействие.

Въпреки извънредната световна ситуация в борбата срещу COVID-19, Harley-Davidson не изменя на стила си и продължава да работи на пълни обороти и да покорява нови хоризонти с атрактивни зарибяващи изобретения.

Чрез специално приложение на базата на андроид, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за комуникация и навигация - включително Google Maps ™ и възможност за гласови команди чрез Google Assistant ™. Приложението предоставя препоръчани маршрути, запис на возене и възможност за намиране на автокъщи, бензиностанции, хотели, ресторанти и други атракции.

Опцията е налична в 36 страни (Google Assistant за Android Auto понастоящем се предлага в Австралия, Канада (английски), Франция, Германия, Индия (английски), Южна Корея, Обединеното кралство и САЩ).

Едно от на най-актуалните предизвикателства за бранда в момента е задълбочаване на успешното партньорство между Google и Harley-Davidson чрез Android Auto. Той ще бъде поддържан от всички модели мотоциклети TOURING, оборудвани с информационно-развлекателната система Boom! ™ Box GTS.

Harley-Davidson е първият производител на мотоциклети, който обяви съвместимостта на Android Auto с бордовата система за инфотейнмънт. Koмпанията планира да предостави Android Auto чрез актуализация на софтуера за съществуваща Boom! Box GTS в началото на лятото 2020 г. Това ще е стандартна функция за всички мотоциклети Harley-Davidson Touring, CVO ™ и Trike.

Чрез Android Auto, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за смартфони през Boom! Box GTS и кабелна връзка със съвместим смартфон с Android.

Собствениците на Harley-Davidson ще могат да актуализират съществуващите Boom! Box GTS информационно-развлекателна система за активиране на Android Auto чрез USB актуализация - самостоятелно или с подкрепата на оторизиран дилър на Harley-Davidson. Системата ще се предлага и като аксесоар, който може да бъде инсталиран на много модели от 2014 - Harley-Davidson Touring, Trike и CVO, които първоначално са били оборудвани с Boom! Box 6.5GT.

Системата The Boom! Box GTS предлага съвременен дизайн , усещане и функции и издръжливост, създадени специално за мотоциклетизъм. Тя е стъклена от край до край и има елегантен, модерен външен вид в съзвучие с най-новите мобилни устройства и таблети.

Повърхността със сензорния екран Corning® Gorilla® Glass е от трайно и устойчиво на надраскване покривно стъкло, използвано на милиарди мобилни устройства по целия свят. Boom! Box GTS ще предлага съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay® (функционалността на Apple CarPlay изисква използване с опционални слушалки Harley-Davidson®) и може да проектира телефонни функции на екрана, включително приложения за стрийминг, време и трафик, така че потребителите да се наслаждават на използването на познати функции, инсталирани на телефона им.

От 1903 г. Harley-Davidson сбъдва мечти за лична свобода с персонализирани мотоциклети, преживявания и събития, които гарантират удоволствието от карането на мотори. Всичко това е придружено с пълна гама от части за мотоциклети, аксесоари и облекло.

Всесезонните гуми са с все по-добри показатели

Подобни

Зарядна станция на всички бензиностанции в Германия

Зарядна станция на всички бензиностанции в Германия

Германското правителство ще задължи всички бензиностанции на територията на страната да инсталират зарядни станции за...

Заводът на Volvo Cars в Чънду, Западен Китай, се захранва от 100% възобновяема електроенергия

Заводът на Volvo Cars в Чънду, Западен Китай, се захранва от 100% възобновяема електроенергия

Употребата на възобновяеми източници на енергия ще намали емисиите на CO2 с над 11 000 тона годишно Производственият завод на...

Западна Европа със спад от 57% през май

Западна Европа със спад от 57% през май

Данните на статистическата агенция LMC Automotive сочат, че регистрациите на нови автомобили в Западна Европа през изминалия месец...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: