ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Хамилтън: Фетел не трябва да бъде освиркван

like0 unlike0
02 Oct 2013 Новини
225
0
Хамилтън: Фетел не трябва да бъде освиркван

Люис Хамилтън заяви, че не е редно феновете да освиркват Себастиан Фетел на подиума след състезанията.

Пилотът на Ред Бул беше освиркан след победата си в Сингапур, нещо което му се случва още от Гран При на Канада през юни. Хамилтън, който завърши пети заяви, че никой не трябва да бъде освиркван за постигнатия успех, без значение колко лесно или трудно му е било да го постигне.

"Освиркването е толкова негативен акт, особено когато някой работи толкова здраво за да бъде успешен".

Победата в Сингапур беше 7-ма за Фетел от началото на сезона и го приближи още повече до спечелването на четвърта поредна титла. Себастиан Фетел има 60 точки преднина във временното класиране пред намиращият се на второ място Фернандо Алонсо с Ферари, който финишира втори в Сингапур.

"Когато видях Фетел на подиума си представих какво би било ако съм на негово място и печеля състезанията също толкова лесно. Това е мечтата на всеки пилот - да има болид, който му позволява да се бори. Аз лично не бих желал да имам такава преднина, бих предпочел да се боря с него, или с когото и да било друг. Но ситуацията е такава и определено не е хубаво да бъде освиркван. Фетел е на път към четвъртата си световна титла и заслужава цялото признание и уважение за постиженията си."

Попитан дали е смутен от наложената доминация от страна на Фетел и Ред Бул, Хамилтън заяви: "Не съм смутен. Не е нищо ново. Той не кара на ръба както останалите пилоти, когато имаш такъв болид е много по-лесно да печелиш. Но в крайна сметка той просто си върши работата."

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: