ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Германците обичат своите своите автомобили

like0 unlike0
Auto-Press 03 Jul 2020 Новини
51
0
Германците обичат своите своите автомобили

Любовта на германците към собствената си кола е непоклатима. Това се потвърждава от проучване на агенцията KÜS. Според него 96 процента от анкетираните считат за важно да притежават автомобил. Но в същото време 41 процента искат да карат по-малко автомобил в бъдеще, 41 процента искат да летят по-малко, а 33 процента искат да използват автобуси и влакове. Така се вижда, че поведението на мобилността се променя.

Що се отнася до използването на автомобила, 60 процента го използват за работа, 86 процента отиват да пазаруват или возят деца, а 86 процента използват превозното средство в свободното си време или да отидат на почивка.

Хибридът все още е проблем, но все пак 63 процента могат да си представят, че купуват такова превозно средство, като 53 процента от тях са за водороден автомобил, а 37 процента са за автомобил с батерия. За 41 процента от анкетираните, електрическите автомобили трябва да имат пробег с едно зареждане от поне 500 километра, за да се повлияят положително в решението си за покупка.

Увеличението на държавната премия за покупка на екологичен автомобил е по-скоро игнорирано. 73 процента казват, че тя няма влияние върху покупката на автомобила. Основният проблем е все още липсата на инфраструктура за зареждане на алтернативните типове задвижвания. 75 процента от анкетираните виждат това като основен проблем, който се отразява негативно върху намерението за закупуване на превозно средство.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: