ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

GEFCO придобива Chronotruck за дигитализация на следващо ниво за товародатели и превозвачи

like0 unlike0
Auto-Press 11 Jul 2019 Новини
42
0
GEFCO придобива Chronotruck за дигитализация на следващо ниво за товародатели и превозвачи

Групата GEFCO, глобален експерт в решенията за вериги за доставки и лидер в автомобилната логистика, обяви придобиването на Chronotruck - компания, която свързва товародатели и превозвачи чрез иновативна дигитална платформа. Придобиването подкрепя стратегията на GEFCO за използване на нови технологии, чрез които да подобрят удовлетворението на клиентите и да предложат напълно дигитализирани услуги, за да отговорят на нуждите на настоящите и бъдещите логистични екосистеми.

Създадена през 2016 г., Chronotruck има амбицията да предложи на бизнеса най-добрата платформа за поръчка на пратки, като същевременно намалява празните курсове за превозвачите. Chronotruck предлага достъп до разположени наблизо превозвачи и иновативно портфолио от дигитализирани услуги, включително система за незабавно котиране, геолокация, доказателство за доставка и електронно фактуриране. За превозвачите цифровата платформа предлага възможност за оптимизиране на потоците, като се взимат близките товари, за да се гарантира, че камионите могат да работят с пълен капацитет. До сега Chronotruck е обслужил повече от 9000 клиенти.

GEFCO носи солидно ноу-хау в обемната и интегрирана логистика, докато Chronotruck осигурява гъвкавост, технически познания и достъпност, чрез които да стимулира иновациите. В рамките на GEFCO Chronotruck ще остане независима организация и бранд.

Люк Надал, председател на управителния съвет на GEFCO, коментира: „Имаме удоволствието да приемем служителите на Chronotruck и иновативните решения в разширяващото се портфолио от гъвкави и интелигентни услуги на GEFCO. Опитът на Chronotruck ще ни помогне да изминем стъпка напред към промяната в процесите на нашите клиенти и да подобрим тяхната удовлетвореност чрез дигитализация. Също така нашето партньорство ще помогне за намаляване на екологичния отпечатък като гарантираме, че камионите работят с пълен капацитет. "


"Това е невероятна възможност за Chronotruck", заяви Родолф Алард, председател на управителния съвет на Chronotruck. „Днес Chronotruck функционира основно във Франция, но очакваме с нетърпение да използваме мощната мрежа на GEFCO, силното географско присъствие и достъпа до нови клиенти от потребителски стоки до промишлени производители. Убеден съм, че обединените ни сили ще създадат солидно решение за товародатели и превозвачи, което има реална добавена стойност."

ГРУПАТА GEFCO

Групата GEFCO e световен лидер в комплексни решения за веригата на доставки и европейски лидер в автомобилната логистика. Благодарение на експертизата през последните 70 години и опита на 13 000 служители, GEFCO създава умни и гъвкави решения, чрез които да премине и през най-трудните предизвикателства, които стоят пред веригата за доставки във всички индустрии. С представителства в 47 държави, със силна глобална мрежа от партньори, компанията GEFCO обслужва 300 дестинации по целия свят на пет континента. През 2018 г. Групата GEFCO е генерирала приход от 4,6 милиарда евро.

Четири български отбора оспориха пределите на енергийната ефективност на финалите на Shell Eco-marathon Европа 2019 VW навлиза в каршеринга с електромобили

Подобни

От 19 до 22 юли се ограничава движението по път ІІ-86 - между к. к. Пампорово и Соколовци, по повод събора „Рожен 2019“

От 19 до 22 юли се ограничава движението по път ІІ-86 - между к. к. Пампорово и Соколовци, по повод събора „Рожен 2019“

Във връзка с провеждането на традиционния събор „Рожен 2019“ от 6 ч. на 19 юли /петък/ до 6 ч. на 22 юли /понеделник/ ще бъде...

Световните продажби на PSA Group достигат 1,9 млн. броя за първата половина на 2019

Световните продажби на PSA Group достигат 1,9 млн. броя за първата половина на 2019

• Засилена позиция в Европа с увеличен пазарен дял от +0,3 пункта • Старт на производството в завода в Кенитра1 в подкрепа на...

Groupe Renault ще сглобява автомобили и в Нигерия

Groupe Renault ще сглобява автомобили и в Нигерия

Groupe Renault обви, че компанията е стартирала партньорско сътрудничество с Coscharis Group за производството и дистрибуцията...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: