ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

FORD инвестира 1 000 000 000 долара в комплексите си в Чикаго

like0 unlike0
Auto-Press 11 Feb 2019 Новини
196
0
FORD инвестира 1 000 000 000 долара в комплексите си в Чикаго

В края на миналата седмица, Ford обяви, че компанията ще инвестира 1 000 000 000 щатски долара в двата си производствени комплекса в Чикаго и ще открие нови 500 работни места, в процеса на подготовката по пазарното лансиране на три нови SUV предложения през тази година.

Инвестицията ще бъде предназначена за транформирането на съоръженията, изграждането на изцяло нови бояджийно и отделение за общо сглобяване, както и подготовката им за стартирането на производството на новия Explorer, в това число спортната Explorer ST и хибрида Explorer Hybrid, Police Interceptor Utility и новия Lincoln Aviator, който ще тръгне по американските пътища през лятото на тази година, но ще бъде и глобален за марката модел. Успоредно с това, от Ford ще въведат в производствения си процес в Чикаго и няколко 3D принтера.

FORD разкри първите подробности за новите Explorer ST и хибрида Explorer Hybrid в края на миналия месец, само няколко дни след като представи новото поколение на Explorer. Explorer ST е оборудван с трилитровия EcoBoost двигател с 400 конски сили, с десетстепенна автоматична предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела, а като допълнителна екипировка са налични пакети ST Street Pack и ST Track Pack, които включват 21-цолови алуминиеви джанти и спирачни системи с различни характеристики.

Новият Ford Explorer Hybrid е оборудван с 3.3-литрова комбинирана задвижваща система с 318 конски сили, като според първоначалните данни, автономността му във версия със задно задвижване ще бъде на ниво от 500 мили или 800 километра.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: