ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Фетел и Алонсо сменят местата си

like0 unlike0
49
0
Фетел и Алонсо сменят местата си

Германското издание Sport Bild хвърли в смут падока на Формула 1 във вторник с новината, че Себастиан Фетел и Фернандо Алонсо ще сменят местата си от 2015 г., а договорите им ще бъдат обявени преди ГП на Сингапур този уикенд. "Няма нищо ново. Имам контракт с Red Bull и съм щастлив в отбора", коментира веднага Фетел. Серхио Маркионе, шеф на FIAT и Ferrari след смяната на Лука ди Монтедземоло, пък потвърди, че Фернандо Алонсо и Кими Райконен остават пилоти на Ferrari за следващата година и са ключови фактори в преструктурирането на отбора. 

 

"Алонсо със сигурност няма да бъде в Red Bull", обяви д-р Хелмут Марко, консултант на Red Bull. Също така австриецът поясни, че в екипа няма отборни заповеди и не се дава преимущество на даден пилот: "Нямаме и няма да имаме отборни заповеди. Фетел ще има ново шаси в Сингапур и ако може да победи, му е позволено. Независимо дали Даниел е пред или зад него. Това е философията ни". 

Фетел ще използва 4-то шаси от началото на сезона. "Няма да го кажа на глас силно, но имам усещането, че Себастиан ще спечели в Сингапур", подкрепи го Кристиан Хорнер, шеф на Red Bull Racing. 

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: