ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Ferrari и Алонсо са на ръба на раздялата

like0 unlike0
28
0
Ferrari и Алонсо са на ръба на раздялата

Най-горещата новина във Формула 1 продължава да бъде бъдещето на Фернандо Алонсо. На фона да приближаващия тайфун към пистата "Сузука" вече е ясно, че разялата на испанеца с Ferrari най-вероятно е въпрос на време. Според испанските медии от McLaren са направили оферта от 50 млн. евро годишно на Алонсо, благодарение на подкрепа от новия доставчик на двигатели Honda. Най-подходящият момент за обявяването на договора е имено ГП на Япония. 

 

Вчера Лука ди Монтедземоло и Серджо Маркионе, който го наследява на поста президент на Ferrari от 13 октомври, обявиха, че решението за бъдещето на Алонсо ще бъде взето в интерес на него и отбора. "Трябва да благодарим на Алонсо, защото независимо дали остане или не, той свърши много за Ferrari", допълва Ди Монтедземоло. 

 

Като най-вероятен наследник на Алонсо във Ferrari се сочи Себастиан Фетел, а според слуховете има споразумение между него и отбора да се присъедини когато Алонсо го напусне. 

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: