ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа

like0 unlike0
Auto-Press 18 Sep 2018 Новини
72
0

Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа

Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
/add_images/news/092018/s_1537250402_216.jpg
  1. Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
  2. Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
  3. Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
  4. Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
  5. Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
  6. Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
  7. Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
  8. Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
  9. Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа

Изцяло електрическото Audi e-tron отбеляза световната си премиера Сан Франциско и постави началото на нова глава в историята на марката, в която ще бъдат включени общо 12 нови “страници” с изцяло електрически задвижващи системи до 2025 година.

Информацията за европейската версия на електромобила Audi e-tron е доста оскъдна, като от компанията анонсират, че задвижването на четирите колела се осъществява посредством два електромотора, а самата задвижваща система идва с пионерна функционалност за регенериране на спирачната енергия и на тази при движение по инерция.

На борда на Audi e-tron ще могат да бъдат открити познатите за марката качество на изработката и материали, а клиентите ще могат да разчитат на добавени функционалности под формата на навигация до най-близката зарядна станция, автоматично таксуване при зареждане, интернет свързаност, специален еко режим с функция за обучение на водача, адаптивен круз-контрол и други.

Друга потвърдена от Audi информация за e-tron е стартовата цена на електромобила за Германия- 79 900 евро, както и началото на първоначалните доставки- в края на тази година.

В далеч по-сериозни подробности навлизат от американското подразделение на Audi. На територията на САЩ, където първите доставки ще бъдат осъществени в средата на следващата година, петместният e-tron ще се предлага в три основни нива на оборудване- Premium Plus на цена от 74 800 долара, Prestige срещу 81 800 долара и First Edition за 86 700 евро.

Отново благодарение на американската медийна служба на Audi научаваме, че Audi e-tron ще бъде в състояние да се ускори от 0 до 96 км/ч за 5.5 секунди и да развие максимална скорост на движение от 200 км/ч.

Audi e-tron ще разполага с офроуд режим, при избор на който отстоянието на електромобила от пътя ще се увеличава с 35 мм.

Батерията на Audi e-tron, което ще се произвежда в Брюксел, е капацитет от 95 kWh и е интегрирана под подовото пространство, като е с размери 2.28 метра дължина, 1.63 метра ширина и 34 сантиметра височина.

Както от европейското, така и от американското подразделение на Audi не коментират конкретни данни по отношение на автономността на e-tron.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: