ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Електрическият JAGUAR I-PACE с поредна награда

like0 unlike0
Auto-Press 06 Dec 2018 Новини
430
0
Електрическият JAGUAR I-PACE с поредна награда

Изцяло електрическият и първи по рода си автомобил на Jaguar- I-PACE, получи поредно международно признание, след като беше избран за победител в конкурса Автомобил на годината на Норвегия.

Журито на конкурса Автомобил на годината на Норвегия, което е съставено от автомобилни състезатели, дизайнери и журналисти, е дало почти единодушно високата оценка на I-PACE, като са акцентирали върху пътната динамика, автономността и луксозното излъчване на електромобила.

Норвегия е страната с една от най-силно разработените инфраструктури за експлоатация на електромобили, като към момент в държавата се използват повече от 178 500 такива превозни средства.

От началото на годината, 29% от пазарния дял при новите автомобили в Норвегия се държи именно от такива с електрическо задвижване, а ако към калкулацията бъдат прибавени и хибридите и зареждаемите хибриди, процентите се увеличават до 60.

С новото международно признание за I-PACE, Jaguar може да се похвали с повече от 30 награди за първия си електромобил от лансирането му през март тази година.

Днес от 14 ч. до 20 ч. се спира движението на камионите над 12 т по автомагистралите и натоваренитe пътища

Подобни

Автосалон Женева 2019: Renault и Dacia представят ...

Автосалон Женева 2019: Renault и Dacia представят ...

Renault и Dacia анонсираха първите подробности за новостите, които двете марки ще представят по време на започващото в началото на...

Fiat произведе Tipo № 500 000

Fiat произведе Tipo № 500 000

Fiat обяви, че по-малко от три години след пазарното му лансиране, в завода на компанията в Бурса, Турция, е бил произведен...

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT: НЕО-ДИНАМИКА

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT: НЕО-ДИНАМИКА

На 18 октомври 2018 г. PEUGEOT SPORT обяви, че ще разработва високодинамична гама от серийни електрически превозни средства. Днес,...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: