ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 10 Aug 2020 Новини
36
0
Екстремен офроуд с новото BRONCO (Видео)

Преди около месец, FORD разкри първите подробности за изцяло новото си BRONCO, което се оказа, че ще продължи да съществува под формата на цяло семейство продукти и отделна марка.

Новото BRONCO беше представено в три основни версии на купето си- с две и с четири врати, както и в по-компактна версия Bronco Sport, като от Ford обявиха, че и трите варианта ще предложат оптимално пътно поведение, както на стандартни настилки, така и при употреба извън пътя (офроуд).

4х4 системата (базова и 4х4) за задвижване на BRONCO, която е налична при всички модификации, предлага избор от до 7 специално конфигурирани режима на работа, в това число Normal, Eco, Sport, Slippery и Sand, както и Baja, Mud/Ruts и Rock Crawl в офроуд режим.

Бъдещите собственици на BRONCO ще могат да избират между 2.7-литров EcoBoost V6 мотор с 310 конски сили и 2.3-литров EcoBoost мотор с 270 конски сили, а като допълнителна екипировка е налична и 10-степенна автоматична трансмисия.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: