ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ЕКО България зарадва първокласниците от ОУ ,,Захари Стоянов“, гр. Варна с интерактивна площадка за пътна безопасност

like0 unlike0
Auto-Press 18 Sep 2019 Новини
40
0
ЕКО България зарадва първокласниците от ОУ ,,Захари Стоянов“, гр. Варна с интерактивна площадка за пътна безопасност

Дарението е част от дългосрочните усилия на компанията да насърчи и повиши пътната безопасност на децата в България.

В началото на учебната година ЕКО България подари на първокласниците от ОУ ,,Захари Стоянов“, гр. Варна, интерактивна площадка за обучение по безопасност на движение по пътищата. Инициативата се провежда за пета поред година и е част от дългогодишната програма на компанията за социална отговорност, целяща да насърчи и повиши пътната безопасност в България.

Мащабното съоръжение, което компанията предостави, дава възможност на децата да се забавляват и да научат пътните знаци и правилата за движение. Обучението се провежда по приятен за тях начин, във формат на състезателна игра с лесни правила. Децата получиха още забавни аксесоари, свързани със знаците от правилника за движение по пътищата и помагало за безопасност на пътя. В навечерието на 50-годишния юбилей на ОУ „Захари Стоянов“, всяка една от петте паралелки първи клас получи и специално създадена игра с карти за запаметяване, включваща най-често срещаните пътни знаци. Целта на инициативата е по лесен и интуитивен начин да създаде и възпита култура на правилно и безопасно поведение в градската пътна обстановка.

„Темата за безопасността на пътя е изключително важна, особено когато става дума за най-малките. Затова сме насочили усилията си към първокласниците, които са и най-неопитните деца на пътя. Важно е често да си припомняме правилата за движение и да не забравяме, че едно невнимание на улицата може да има повече от неприятни последствия.“, сподели Васил Стоянов, регионален мениджър на ЕКО България.

През последните години ЕКО България инвестира в бъдещето на новите поколения и реализира дарения по кампанията на училища в София, Пловдив и Казанлък. Компанията влага усилия в повишаване на културата на пътна безопасност и чрез организирането на „ЕКО Мото Училище”. Заедно с 24-кратния шампион на България Мартин Чой провеждат обучения по безопасност и толерантност на пътя за любители мотоциклетисти от цялата страна.

* Източник: ЕКО България

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: