ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Dacia с първи електромобил през 2021 година

like0 unlike0
Auto-Press 14 Feb 2020 Новини
62
0
Dacia с първи електромобил през 2021 година

С представянето на отчета за финансовите си резултати за изминалата година, Groupe Renault разкри любопитни подробности за бъдещето на своите електрически (100% електрически, зареждаеми хибриди и хибриди) автомобили до 2022 година. Голяма част от информацията вече е известна, в това число предстоящата премиера на изцяло ново и 100% електрическо Twingo- Twingo Z.E., и вече анонсираните Capture E-Tech Plug-In и Megane E-Tech Plug-In, и Clio E-Tech.

Новостите са свързани с продуктите, които Groupe Renault са планирали за периода 2021-2022 година, като в таблицата откриваме осем предстоящи премиери. Две от тях за обозначени за зареждаеми хибрдини и ще бъзат с марката на Renault, а четири ще са хибридни предни предложения на същата марка.

В графата BEV (100% електрически автомобили) за периода 2021-2022 година са позиционирани две изцяло нови коли, като първат от тях е обозначена с Dacia Urban City car. Ако съдим по общото определение, то през следващата година ще станем свидетели на пазарното лансиране на изцяло нов градски електромобил на румънската марка.

Интересна новост при 100% електрическите представители на Groupe Renault ще видим и през 2022 година, когато е планирано лансирането на първата кола с електрическо задвижване на гиганта, разработена на модулната CMF платформа, като тук обозначението е CMF-EV.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: