ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Consumer Reports: Потребителите на Tesla Smart Summon участват в научен експеримент

like0 unlike0
Auto-Press 10 Oct 2019 Новини
27
0
Consumer Reports: Потребителите на Tesla Smart Summon участват в научен експеримент

Престижната американска потребителска агенция Consumer Reports сподели наблюденията си върху лансираната наскоро от Tesla обновена система за автоматизирано движение на паркинг Tesla Smart Summon.

По подразбиране Tesla Smart Summon трябва да дава възможност на собственика на автомобила или този, който има права, да паркира и привиква на отдалечена от превозното средство позиция своята кола, като за целта от Tesla разчитат на системата си камери и сензори.

Според Consumer Reports обаче, автоматизираната Tesla Smart Summon работи проблематично и с прекъсвания, без много предимства за потребителите. От агенцията коментират, че макар в наръчника на Model 3 да се споменава, че функционалността не може да бъде използвана на публични пътища и не може да регистрира пълния трафик или бордюри в околност, много потребители правят именно това. В резултат, в интернет се появиха множество видео материали с пътни инциденти, свързани с употребата на Tesla Smart Summon.

"Това, което наистина получават потребителите е възможност да участват в един вид научен експеримент", коментира Джейк Фишър, старши директор Автомобилни тестове на Consumer Reports. "Тове е незавършена работа".

От Consumer Reports споделят, че по време на изпитанията, в това число и на територията на тестовата си база, при активирана система Smart Summon, автомобилът се е държал като такъв управляван от пиян или силно разсеян водач, и е навлезъл е неправилно в еднопосочна улица.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: