ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

CITROEN C5 AIRCROSS: Над 50 000 продажби за 6 месеца

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jul 2019 Новини
281
0
CITROEN C5 AIRCROSS: Над 50 000 продажби за 6 месеца

CITROEN обяви, че шест месеца след началото на продажбите на изцяло новия флагмански SUV модел C5 AIRCROSS, реализираните му представители са преминали границата от 50 000 единици. В резултат на това, автомобилът заема третата позиция при най-продаваните пазарни предложения на френската марка, а в комбинация с другото SUV на компанията C3 AirCross, SUV колите формират около 25% от общия й бизнес в световен мащаб за първото полугодие.

От Citroen анонсират, че произвежданият във Франция C5 AIRCROSS може да се похвали със стабилно пазарно представяне на родния си пазар, като стъпва на второта позиция в своя сегмент за първото полугодие.

С богато стандартно оборудване и впечатляващи възможности за персонализация, в комбинация с 20 системи за подпомагане на управлението и повишаване на сигурността, CITROEN C5 AIRCROSS може да се похвали с много интересен модификационен микс, но от френската марка споделят че 50% от поръчките са за неговата топ-версия Shine.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: