ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Bugatti достави Chiron с пореден номер 200

like0 unlike0
Auto-Press 10 Jul 2019 Новини
39
0
Bugatti достави Chiron с пореден номер 200

Днес Bugatti обяви, че 2 години след стартирането на производството на Chiron, доставените му представители са достигнали границата от 200 единици. Юбилейният автомобил, предназначен за клиент в Швейцария, е малко по-специален от останалите, като е от лимитираната серия Chiron Sport "110 ans Bugatti", която отбелязва и годишнината на легендарната марка.

От Bugatti споделят, че за производството на всеки представител на Chiron са необходими 10 месеца, като само финалното сглобяване отнема 8 седмици. През 2017 година, първата през която се произвежда Chiron, производството му е достигнало 70 единици, а през миналата то е достигнало 78 единици. Очакванията за тази година са за преминаването на границата от 80 автомобила.

Bugatti Chiron с пореден номер 100 беше произведен в края на май миналата година Малко изненадващо, от Bugatti споделят, че от първоначално предвидена квота от 500 представителя на Chiron, все още има малко под 100, които си търсят собственика.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: