ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Автосалон Женева 2020: SKODA с първи скици на новата OCTAVIA RS iV

like0 unlike0
Auto-Press 05 Feb 2020 Новини
66
0
Автосалон Женева 2020: SKODA с първи скици на новата OCTAVIA RS iV

Днес SKODA разпространи първите официални скици на изцяло новата и първа за историята на марката хибридна OCTAVIA RS- OCTAVIA RS iV, която ще видим и в два основни варианта на купето на модела по време на международното изложение в Женева в началото на март.

За момента от SKODA не анонсират подробности за OCTAVIA RS iV, като споделят само това, че нейната хибридна задвижваща система ще предложи възможност на водача да подчини максимална мощност от 245 конски сили, като в същото време ще може да се разчита и на отлична горивна икономичност.

Като отличителни за дизайна на новата SKODA OCTAVIA RS iV елементи, от компанията посочват черната челна решетка, нова спортна предна престилка, по-големи въздуховоди, големи алуминиеви джанти, заден спойлер, дифузьор и допълнителен спойлер за версията комби.

Стандартната версия на новата SKODA OCTAVIA iV е оборудвана с 1.4-литров TSI бензинов двигател с максимална мощност от 156 конски сили, литиево-йонна батерия с капацитет от 13 kWh, 6-степенна роботизирана предавателна кутия DSG и електромотор, който увеличава общата максимална мощност на автомобила до 204 конски сили и максимален въртящ момент от 350 Нм.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: