ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Алонсо: Рано е да съдим за качествата на Фетел

like0 unlike0
10 Oct 2013 Новини
386
0
Алонсо: Рано е да съдим за качествата на Фетел

Себастиан Фетел има шанса да се нареди до великите Михаел Шумахер и Хуан Мануел Фанджо, единствените шампиони спечелили четири поредни титли.

"Себастиан доминира в последните години, спечели три титли и е на път да спечели четвърта. Той е страхотен пилот със страхотен болид."- коментира Алонсо.

"Представянето му е близко до перфектното през последните години. Има предимството да кара най-бързата кола, ще видим колко добър е наистина когато напредне в кариерата си."

"Люис Хамилтън беше близо до спечелване на титлата в дебютния си сезон, стана шампион през следващата година и след това не спечели нищо. Понякога имаш подходящ болид, понякога - не. В момента Ред Бул-Фетел е комбинация, с която ние просто не можем да се борим."

Алонсо призна, че няма надежда да настигне Фетел след четвъртата поредна победа на германеца, с която той увеличи аванса си на 77 точки.

"Ако ми оставаха само пет състезания до края на сезона и бях спечелил последните четири със сериозна преднина нямаше да съм особенно притеснен." призна Алонсо с усмивка. Според двукратния световен шампион  победата в пилотския шампионат е "почти невъзможна".

"Ред Бул работят най-добре в момента, няма друго обяснение на успехите им. Бяхме много конкурентноспособни в началото на сезона, спечелихме две от първите пет надпревари. След това новите подобрения по болида просто не сработиха както очаквахме."

Съотборник на Алонсо през следващия сезон ще бъде Кими Райконен, който се завръща във Ферари, с които спечели една пилотска и две конструкторски титли в периода 2007-08.

"Смятам че следващата година заедно с Кими можем да направим много добър сезон за Ферари. Ако имаме конкурентен болид ще постигнем много успехи, иначе очаквам представяне като през този сезон."

"Да се състезаваш за второто място не е особенно забавно, но все пак зад теб има още 22 пилота."

"В оставащите състезания е важно да спечелим възможно най-много точки. Ще се борим за второто място в конструкторския шампионат. Разликата между нас и Мерцедес е малка, трябва да подобрим представянето си."

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: