ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Алонсо: Изключително горд съм

like0 unlike0
25 Oct 2013 Новини
129
0
Алонсо: Изключително горд съм

Испанецът сподели, че в момента прави най-добрите състезания в кариерата си, въпреки че е на път да изгуби битката за титлата със Себастиан Фетел за четвърта поредна година.

Себастиан Фетел може да спечели титлата още в неделя ако завърши по-напред от пето място. Формата на пилота на Ред Бул не остави никакви шансове на Алонсо и испанеца за пореден път ще трябва да се задоволи с борба за второто място. Въпреки това, Алонсо смята че представянето му е повод за гордост.

"Все още съм едва на 32, не е последния сезон в кариерата ми. Все още искам да печеля и вярвам, че в бъдеще ще имам тази възможност. Искам да спечеля още титли, ще направя всичко възможно да получа този шанс. В последните четири година се борих три пъти за титлата, въпреки че и трите пъти завърших втори аз съм изключително горд."

"Правя най-добрите състезания в кариерата си този сезон. Вечер си лягам горд от постигнатото."

Попитан дали целта му този уикенд е да отложи коронацията на Себастиан Фетел Алонсо отговори, че не мисли особенно много по въпроса.

"В оставащите четири състезания ще се опитам да се кача на подиума, да се насладя на церемонията по награждаването, шампанското и трофея. От Фетел зависи къде ще спечели титлата си. Той може да избере след коя надпревара и в коя страна да бъде коронован и да празнува четвъртата си титла."

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: