ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Алонсо: Ферари изостанаха с развитието

like0 unlike0
16 Oct 2013 Новини
194
0
Алонсо: Ферари изостанаха с развитието

Двукратния световен шампион вижда причина за слабото представяне в невъзможността на отбора да се приспособи към гумите на Пирели.

Двете победи и трите подиума в първите осем надпревари от сезона превърнаха Фернандо Алонсо в основен претендент за титлата. Представянето на Алонсо и отбора беше на ниво и изглеждаха единствените, които могат да се преборят с Ред Бул и Фетел за световната титла.

След Гран При на Великобритания обаче, Пирели бяха принудени да променят структурата на гумите си заради инцидентите с гръмнали гуми по време на състезанието.

Ферари не успяха да се адаптират към промените, както направиха много от останалите отбори, и темпото на отбора спадна, което доведе до изоставането на Алонсо по пътя му към световната титла.

Алонсо призна, че промените по гумите са били наложителни и Пирели са взели правилното решение. Според испанеца спада в представянето им се дължи не на промените по гумите, а на невъзможността на отбора да се адаптира съм тях.

"Липсата на развитие е основния проблем. Не успяхме да се адаптираме към промените и не направихме нужните стъпки, който планирахме в тази насока."

"През юли имахме всички нужни подобрения, поне на теория. На пистата обаче си пролича, че не всичко работи както сме планирали.Това забави развитието на болида и се отрази на резултатите."

"Някой отбори спечелиха от промените на Пирели, други изгубиха. Безспорно е обаче, че промяната в гумите беше наложителна.Решението не беше взето за да се облагодетелства един или друг отбор."

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: